Kuva: MTV

Tänään tv:ssä: Paula Vesala ja Maria Veitola puhuvat parisuhteista: "On ollut pettämistä"

02.09.2021 07:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Paula Vesala kutsuu illan jaksossa Veitolan kotiinsa Karhusaareen. Tunteellisten keskustelujen lisäksi kaksikko osallistuu ohjelmassa myös mielenosoitukseen.

Tänään alkaa suositun Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uusi tuotantokausi, kun muusikko Paula Vesala kutsuu Maria Veitolan kotiinsa Karhusaareen.

Veitola ja Vesala käyvät keskusteluja muun muassa työstä, perhe-elämästä sekä rakkaudesta. Yhdessä kohtauksessa Veitola kysyy, lähestyvätkö ihmiset Vesalaa romanttisissa merkeissä.

- Kyllä joo, vaikka en sellaista huomiota kaipaa kun olen parisuhteessa. Mutta siis muuten on saattanut joku pyytää kahville, Vesala kertoo.

Vesalalla on ollut takanaan suhteita, jotka ovat olleet hyvinkin ikäviä.

- Olen vetänyt puoleeni usein sellaisia ihmisiä, jotka eivät sitten sovikaan minulle. On ollut kritisointia ja haukkumista ja pettämistä. Tai sitten minulla on ollut omia selvittämättömiä ongelmia, jolloin en ole pystynyt olemaan avuksi. Jossain vaiheessa tulee mitta täyteen, muusikko pohtii.

Jaksossa Vesala ja Veitola pukeutuvat myös tummiin kulttuurialan puolesta ja osallistuvat mielenosoitukseen Eduskuntatalon edessä.

Yökylässä Maria Veitola

MTV3

Kello 21.00

Lue myös: Maria Veitola yökyläilee pääministeri Sanna Marinin luona - katso tulevan kauden kattaus

Lue myös: Me Naiset: Maria Veitolan työt loppuivat raskauteen - "Rohkeuteni ei riittänyt yrittämään toista lasta"

Kilpailut

Uusimmat