Kuva: AOP

Madonnan VMA-gaalalook jakoi mielipiteet - koomikko Kathy Griffin puolustaa

13.09.2021 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Madonna avasi MTV:n VMA-gaalan paljastavassa asussa.

Madonna, 63, näyttäytyi sunnuntai-iltana järjestetyssä MTV Video Music Awards -gaalassa. Popin kuningatar avasi show’n lyhyellä puheella, jonka aikana hän toivotti yleisön tervetulleeksi gaalaan. Samalla nainen halusi myös juhlistaa 40 vuotta täyttänyttä MTV-kanavaa.

- Ja meille sanottiin, että emme kestäisi pitkään, Madonna sanoi hurraavalle yleisölle.

Madonna saapui lavalle trenssitakissa mutta otti sen pois paljastaakseen mustan bodyn. Puheen jälkeen kamera kuvasi, kun nainen käveli pois takapuoli vilkkuen. Tämä on saanut netissä ristiriitaisen vastaanoton. Monet ovat kysyneet kommenteissa, onko Madonna ottanut täytettä takapuoleensa. Myös Madonnan ikä on nostettu esiin kommenteissa ja joidenkin mielestä nainen on kuusikymppisenä liian vanha pukeutumaan paljastaviin vaatteisiin.

Madonna on jakanut kuvia illan lookistaan Instagramissa. Päivityksen näet alta tai tämän linkin takaa.

Madonna on saanut kritiikin lisäksi myös kannustusta. Madonnan esiintymisestä on twiitannut esimerkiksi koomikko-näyttelijä Kathy Griffin, 60.

”Jos riepottelet Madonnaa netissä tänään, et voi kutsua itseäsi feministiksi. Jos riepottelusi syy on se, että hän kehtaa olla edelleen hengissä ja käyttäytyy tavalla, jota et itse hyväksy, olet ehdottomasti ikärasisti”, Griffin kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Griffinin twiittiin on tullut muitakin Madonnaa kannustavia kommentteja.

”Hän on tehnyt enemmän naisille kuin moni meistä tajuaakaan. Hän on raivannut tietä naisartisteille, ja on minulle sankari. Hän oli 80-luvulla ensimmäinen artisti, joka sanoi, että on okei olla nainen ja rakastaa seksiä.”

”Hän on aina ollut tällainen. Hän on aina pukeutunut näin ja puhunut näin. Ainoa ero on se, että nyt hän on 63-vuotias ja yhtäkkiä ihmisillä onkin ongelma tämän kanssa.”

Madonnalla ja MTV:llä on pitkä yhteinen historia. Madonna oli merkittävä tekijä musiikkivideokanavan alkuaikoina 1980-luvulla, jolloin monet tähden musiikkivideot pyörivät kanavalla. Myös Madonnan ja VMA-gaalan yhteinen tarina on pitkä ja vaiherikas, mistä syystä Madonnan voi olettaa tulleen valituksi avaamaan tämänvuotinen lähetyskin. Madonna esiintyi ensimmäisessä VMA-gaalassa vuonna 1984. Tuolloin nainen esitti Like a Virgin -kappaleen ja kieri lavalla häämekko päällään. Tähti onnistui kohauttamaan myös vuoden 2003 gaalassa suutelemalla Britney Spearsia ja Christina Aguileraa.

Lue myös: Millaista on kasvaa supertähti Madonnan tyttärenä? Lourdes Leon, 24, paljasti kohtaamansa vaikeudet

Lue myös: Madonna paljastaa, miten oppi masturboimaan: 'Tajusin, että tältä seksin aikana pitäisi tuntua'

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat