Kuva: All Over Press

Lähteen mukaan Kanye West todella petti Kim Kardashiania - "Kim oli juuri synnyttänyt ja syytti itseään"

16.09.2021 18:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Aiemmin tänä vuonna Kim Kardashian haki avioeroamiehestään. Parilla on neljä yhteistä lasta.

Uutisoimme aiemmin, että Kanye Westin, 44, julkaisema uutuuskappale sai monet spekuloimaan sitä, onko hän pettänyt ex-vaimoaan Kim Kardashiania, 40, heidän liittonsa aikana. Kyseessä on Hurricane-kappale, jonka sanoitukset ovat kiinnittäneet monen huomion.

"Here I go actin' too rich / Here I go with a new chick / And I know what the truth is / Still playin' after two kids / It's a lot to digest when your life always movin'," West räppää kappaleessaan.

Nyt sisäpiiristä anonyyminä pysyttelevä lähde on kertonut The Sun -lehdelle, että Kanye West todella petti Kimiä heidän suhteensa aikana. Pettäminen tapahtui lähteen mukaan tunnetun laulajan kanssa pian sen jälkeen, kun Kim oli synnyttänyt parin toisen lapsen Saintin.

- Siihen aikaan, kun se tapahtui, Kanye pääsääntöisesti eli poikamieskämpässään Hollywoodissa, koska se oli lähempänä hänen studiotaan. Hän ei aikonut mennä kotiin Kimin ja vastasyntyneen lapsen luokse, kun oli bilettänyt yömyöhään studiolla, sisäpiiristä paljastetaan.

Lähteen mukaan Kim myös syytti itseään siitä, että hänen miehellään oli suhde toisen naisen kanssa.

- Se oli todella rankkaa Kimille, koska hän oli juuri synnyttänyt ja kamppaili sen ajatuksen kanssa, että pettäminen johtuu siitä, miltä hän näytti. Se aiheutti paljon paineita hänelle siihen aikaan, kun hän oli kaikista haavoittuvaisimmillaan.

- Kim ei tuntenut oloaan omaksi itsekseen: rintaruokinta, ylimääräiset kilot, vauva makuuhuoneessa, aikaiset aamun urheilutuokiot ja mehudieetti - ja Kanye oli todella usein poissa yömyöhään. Se on todella surullista. Hän syytti itseään ja vannoi, että olisi mahdollisimman pian 'kuumempi kuin koskaan'.

West ja Kardashian aloittivat suhteensa vuonna 2012. Naimisiin he menivät vuonna 2014. Kuluvan vuoden helmikuussa Kardashian haki avioeroa. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta.

Lue myös: Miltä Kim Kardashian näytti kohutun gaala-asunsa alla? Meikkaaja paljasti

Lue myös: Kim Kardashian saapui Met-gaalaan kasvot peittävässä "hupussa" - verrataan Harry Potter -hahmoon

Lue myös: Kim Kardashianilla oli luottamusongelmia Kanye Westiä kohtaan - "Häntä sattui kovasti"

Juttua muokattu 21.9.2021. Jutussa kerrottiin ensin, että Saint on perheen kolmas lapsi. Näin ei kuitenkaan ole, vaan kyse on toisesta lapsesta. Perheen kolmas ja neljäs lapsi on hankittu sijaissynnyttäjän kautta. 

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat