Kuva: AOP

Ed Sheeranin mukaan amerikkalaiset gaalat ovat täynnä vihaa - "Englannissa kaikki vain vetävät kännit"

17.09.2021 21:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Ed Sheeran kertoo amerikkalaisten palkintogaalojen luotaantyöntävästä ilmapiiristä. Laulajan kotimaassa kaikki on toisin.

Laulaja Ed Sheeran, 30, kuvailee palkintogaaloja kauheiksi ja sanoo jäävänsä usein surulliseksi niiden jälkeen.

Sheeran oli mukana musiikkivideoita palkitsevassa MTV Video Music Awards -gaalassa viime viikonloppuna. Myöhemmin hän vieraili The Julia Show -ohjelmassa, jossa hän kertoi pitävänsä gaaloja pääasiassa vastenmielisinä.

– Huone on täynnä paheksuntaa sekä vihaa kaikkia muita kohtaan ja ilmapiiri on epämukava. Iso määrä ihmisiä haluaa muiden epäonnistuvan, enkä pidä siitä, Sheeran tylyttää.

Laulajan mukaan huono ilmapiiri ei ole lähtöisin artisteista, vaan heitä ympäröivästä viihdeteollisuudesta. Hän myös kertoo, että ei ole ajatustensa kanssa yksin, vaan monet kollegat ovat kokeneet gaalat yhtä vastenmielisinä. 

– Kaikki artistit ovat ihania ihmisiä, mutta heitä ympäröivät seurueet, jotka haluavat heidän voittavan. Silloin yhtä artistia ympäröi kymmenen ihmistä ja toista toiset kymmenet. Kaikki ikään kuin mulkoilevat toisiaan, hän kertoo.

Uransa aikana Sheeran on ollut ehdolla 328 kertaa eri palkintoihin, joista hän on voittanut 117. Palkintojen joukossa on muun muassa neljä Grammy-palkintoa.

Sheeranin mukaan erityisesti amerikkalaiset gaalat ovat pahimpia. Laulajan kotimaassa asiat ovat toisin.

– Englannissa kaikki vain vetävät kännit, eikä kukaan oikeastaan välitä kuka voittaa tai häviää. Se on ikään kuin hyvä ilta ulkona.

Lue myös: Prinsessa Beatrice viilsi Ed Sheeranin kasvoja miekalla - "V*tun idiootti", muistelee manageri

Lähde: The Guardian

Suosittelemme

Uusimmat