Kuva: AOP

Mikko Leppilampi täyttää 43 - häikäisevä yhteiskuva Beata Leppilammen kanssa

22.09.2021 15:45 - Roy Kokkonen

Suosikkijuontaja Mikko Leppilampi viettää tänään syntymäpäiväänsä.

Suosikkijuontaja ja näyttelijä Mikko Leppilampi täyttää tänään 43 vuotta. Hänen vaimonsa, Beata Leppilampi, 26, julkaisi syntymäpäivän kunniaksi häikäsevän yhteiskuvan, jossa pariskunta poseeraa Hangon Casinon pihanurmella.

"Eräs erittäin rakas ja erityinen on syntynyt tänä päivänä", hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Pariskunta meni naimisiin elokuussa. Samalla Beata vaihtoi nimensä Pappista Leppilammeksi. He ovat seurustelleet noin kahden ja puolen vuoden ajan.

Leppilampien vuosi on ollut erityinen, sillä häiden lisäksi he saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa syyskuun alussa. He kertoivat pienokaisen syntymästä Instagramissa.

"Varhain tänä aamuyönä 7. päivä syyskuuta 2021 klo 03:21 syntyi meille niin hartaasti toivottu ja rakkaudella odotettu täydellisen terve poikavauva! Onnellisuus ja kiitollisuus täyttää sydämen. Enempää en osaa enää elämältä toivoa. Beata Leppilampi, sä olet mun suurin sankari", Leppilampi kirjoitti tunteelliseen päivitykseen.

Vielä samana iltana Leppilampi juonsi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman suoraa lähetystä. MTV uutisoi, että hän kertoi studioyleisölle ennen lähetyksen alkua, että hän saattaa joutua lähtemään kesken lähetyksen.

Beata Leppilammelle lapsi on hänen esikoisensa. Mikko Leppilammella on myös teini-ikäinen tytär edellisestä liitostaan.

Lue myös: Mikko ja Beata Leppilampi saivat lapsen - Mikko poisti jo julkaisemansa vauvakuvan

Lue myös: Mikko Leppilampi ja Beata Papp avioituivat - herkkä kuvasarja julki, katso

Kilpailut

Uusimmat