Kuva: AOP

Sarah Jessica Parker julkaisi muistokirjoituksen kuolleesta Willie Garsonista - lue herkkä viesti

27.09.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sarah Jessica Parker ja Willie Garson tähdittivät yhdessä jättisuosittua Sinkkuelämää-sarjaa.

Viime viikolla elokuva- ja tv-maailma sai surullisia uutisia, kun selvisi, että Sinkkuelämää-sarjasta tuttu Willie Garson on kuollut 57-vuotiaana. Garsonin poika Nathan, 20, on kertonut muistokirjoituksessaan Garsonin menehtyneen haimasyöpään.

Garsonin pitkäaikainen ystävä ja kollega Sarah Jessica Parker, 56, on nyt jakanut sosiaalisessa mediassa pitkän viestin, joka on omistettu edesmenneelle Garsonille.

"Tämä on ollut sietämätöntä. Joskus hiljaisuus on lausunto. Ahdistus ja tappion suuruus 30-vuotisen ystävyyden menettämisestä. Ystävyyden, jossa oli salaisuuksia, seikkailuja, ammattiperheen jakamista, keikkoja, ajomatkoja, aterioita, myöhäisiä puhelinsoittoja, sydänsuruja ja vietettyjä vuosia kuvauksissa Stanfordin ja Carrien ja Willien ja Sarah Jessican välillä", Sarah Jessica Parker muun muassa kirjoittaa.

"Willie, kaipaan kaikkea sinussa. Ja käyn mielessäni läpi uudelleen viimeisiä hetkiämme. Luen uudelleen kaikki viestit viimeisiltä päiviltäsi. Täytän poissaolosi tyhjiön siunauksella kaikilla näillä muistoilla", nainen jatkaa.

Lopuksi Parker vielä lähettää osanotot ja sympatiat Nathanille, jota isä Willie rakasti kovasti.

Sinkkuelämää-sarjassa Garson tuli suurelle yleisölle tutuksi päähenkilö Carrie Bradshawin, jota Parker näytteli, parhaana miespuolisena ystävänä Stanford Blatchina.

Näet koko Sarah Jessica Parkerin julkaiseman suruviestin alta tai tästä.

Lue myös: Sinkkuelämää-näyttelijä Willie Garsonin kuolinsyy selvisi

Lue myös: Sinkkuelämää-näyttelijä Willie Garson on kuollut 57-vuotiaana

Kilpailut

Uusimmat