Kuva: MTV3

Masked Singer -ohjelmasta pudonnut pohti hahmovalintaansa: "Jälkeenpäin, kun miettii..."

03.10.2021 17:45 - Henna Koste

Fenix-hahmon takaa paljastui entinen Miss Suomi.

Suosittu Masked Singer Suomi on edennyt jo kuudennen hahmon paljastumiseen. Eilen lauantaina esitetyssä jaksossa maskinsa joutui poistamaan Fenix. Maskin takaa paljastui vuonna 2001 Miss Suomeksi kruunattu Heidi Sohlberg. Ohjelman etsiväraati oli ollutkin jo missin jäljillä. 

Maskin takana -ohjelmassa Sohlberg kertoi juontaja Ile Uusivuorelle taustoja hahmon takaa. Fenix-hahmon juuret liittyvät Sohlbergin rankkoihin kokemuksiin sekä asenteeseen. Sohlberg on puhunut julkisuudessa paljon sairastamastaan rintasyövästä. 

- Jälkeenpäin, kun miettii, niin totta kai tuo hahmo olisi voinut olla vähän arvoituksellisempi, ettei noin selkeä. Kuitenkin moni tietää, että olen kokenut vastoinkäymisiä, mutta jotenkin, kun hahmoa mietin, mulle tuli, että "vitsi, olenhän mä Fenix". Fenix nousee tuhkasta, mutta näin jälkikäteen, kun miettii, niin onko se liian selkeä. Silti olen ylpeä Fenixistä, Sohlberg totesi hymyillen Maskin takana -ohjelmassa. 

Juontajana työskentelevä Sohlberg kertoi, että asu toi esiintymiseen haastetta. Ohjelmassa selvisi myös, että Fenixin asun valmistaminen otti aikansa. Puvustaja paljasti, että kyseisen puvun tekeminen vei kolme viikkoa. 

Heidi Sohlberg lähti innoissaan mukaan ohjelmaan. (kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Masked Singerin kulisseissa sattunut tapaus osoittaa, kuinka vaikeaa hahmojen tunnistaminen on

Kilpailut

Uusimmat