Kuva: AOP

Will Smith paljastaa huonoimman elokuvansa: "Se on piikki lihassani"

04.10.2021 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Vuoden 1999 länkkärielokuva ei ole Will Smithin mieleen.

Will Smith, 53, on tähdittänyt lukuisia elokuvia, ja nyt mies on kertonut, mitkä ovat hänen parhaat ja huonoimmat elokuvansa. Smith vierailee GQ-lehden YouTube-kanavan osiossa, jossa tähdet vastailevat heille sosiaalisessa mediassa esitettyihin kysymyksiin.

Videolla Smith kertoo, että hänen uransa paras elokuva on ollut joko Men in Black - miehet mustissa (1997) tai Onnen potkuja (2006). Jälkimmäisestä mies sai Oscar-ehdokkuuden.

Huonoimmaksi elokuvakseen Smith mainitsee vuoden 1999 lännenelokuva Wild Wild Westin.

- Wild Wild West on piikki lihassani. En tykkää katsoa itseäni chaps-housuissa, Smith sanoo.

Wild Wild West sai paljon haukkuja kriitikoilta eikä se menestynyt myöskään lippuluukuilla. Elokuva voitti peräti viisi huonoimpien elokuvien Golden Raspberry -palkintoa.

Smith on aiemminkin kertonut suhtautumisestaan kyseiseen elokuvaan. Mies on kertonut tehneensä elokuvan vääristä syistä. Tuohon aikaan Smith oli noussut supertähden asemaan, ja mies alkoi miettiä valintojaan tämän aseman säilyttämisen kautta.

- Halusin jatkaa voittamista ja olla maailman suurin filmitähti. Wild Wild Westin aikaan siinä mentiin vikaan. Promosin sitä, koska halusin menestystä, enkä siksi, että uskoin siihen, Smith on sanonut GQ:n mukaan.

Smith on myös todennut, että Wild Wild Westin kaltaisia elokuvia ei voisi enää tehdä.

- 80- ja 90-luvuilla jos teki paskan elokuvan, piti vain pistää paljon räjähdyksiä traileriin, ja ihmiset saivat tietää vasta keskiviikkoon mennessä, että leffa on surkea. Nyt käy niin, että jo kymmenen minuutin kohdalla ihmiset twiittaavat, että ”tämä on paskaa, menkää katsomaan Vin Dieselin leffa mieluummin”, Smith sanoi.

Lue myös: Will Smith ja Jada Pinkett Smith eivät ole monogaamisessa suhteessa: 'Avioliitto ei voi olla vankila'

Lue myös: Tutuista elokuvarooleista tienattiin hulppeasti - listan ykköselle suosikkileffasta jopa 85 miljoonaa

Lähteet: The Hollywood Reporter, GQ

Kilpailut

Uusimmat