Kuva: AOP

Demi Lovaton mielestä alien-sanaa ei tulisi käyttää avaruusolennoista - "Se on halventava"

12.10.2021 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Maan ulkopuoliseen elämään dokumenttisarjassaan tutustunut Lovato kertoo vaihtoehtoisen tavan nimittää avaruusolentoja.

Laulaja-näyttelijä Demi Lovato, 29, on ottanut esiin alien-sanan mahdollisen ongelmallisuuden. Lovatolta on ilmestynyt uusi dokumentaarinen minisarja Unidentified with Demi Lovato, jossa tähti tutkii maapallon ulkopuolisen elämän mahdollisuuksia ja pyrkii selvittämään esimerkiksi ufojen mysteeriä.

Nyt Lovato on sanonut Pedestrian.tv:n haastattelussa, että hän toivoisi avaruusolentoihin liittyvän terminologian muuttuvan.

- Mielestäni meidän pitäisi lopettaa niiden kutsuminen alieneiksi, koska alien on halventava termi mille tahansa, Lovato sanoo.

Alien-sanalla viitataan muukalaiseen. Lovaton mielestä parempi termi olisi samannimisestä elokuvastakin tuttu E.T., joka tulee sanasta extraterrestrial. Kyseisellä sanalla viitataan maapallon ulkopuoliseen elämään.

Lovaton mielestä ihmisillä on yleisiä harhaluuloja avaruusolennoista. Yksi tällainen on se, että avaruusolennot olisivat haitallisia tai yrittäisivät tulla valtaamaan maapallon itselleen.

- Olen vahvasti sitä mieltä, että jos tuolla olisi joitakin, jotka haluaisivat näin tehdä, ne olisivat tehneet sen jo, Lovato sanoo.

Unidentified with Demi Lovato -sarjan trailerin voit katsoa alta. Sarjaa ei tällä tietoa ole katsottavissa Suomessa.

Lue myös: Demi Lovato paljasti nähneensä ufon - "Kaunis ja uskomaton kokemus"

Lue myös: Demi Lovato sanoo sukupuolittavansa itsekin itseään vielä väärin - kertoi aiemmin ei-binäärisyydestään

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat