Kuva: AOP

Kim Kardashianin tytär yrittää saada äitinsä suuttumaan aina samalla tavalla - "Onhan se ikävää"

14.10.2021 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashian vastaili uudella videolla vanhemmuutta koskeviin kysymyksiin, ja paljasti, että North West -tyttärellä on aina sama solvaus, jonka hän kertoo vihaisena.

Kim Kardashian, 40, vastaili The Ellen DeGeneres Show -ohjelman uudessa ohjelmaosuudessa erilaisiin vanhemmuutta koskeviin kysymyksiin. Kardashian muun muassa kertoi, että ei koskaan valehtele lapsilleen edes pienimmissä määrin.

- En halua valehdella lapsilleni. Tein sitä alussa, kun yritin saada heitä menemään jonnekin, ja tajusin, että se ei ole minua varten. 

Videolla Kardashian myös kertoi, että kun hänen esikoisensa North West, 8, on vihainen, yrittää lapsi saada äitinsä suuttumaan aina samalla "solvauksella"

- Joka kerta, kun meillä on erimielisyyksiä, North sanoo minulle: "Talosi on niin ruma ja täysin valkoinen! Kuka ihme elää näin?" North ajattelee, että se osuu ihoni alle, ja onhan se aika ikävää, sillä rakastan taloani.

North West on Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin, 43, ensimmäinen lapsi. Kardashian ja West hakivat avioeroa tämän vuoden alussa. 

Kardashianin vastaukset näet alta tai tästä. 

Lue myös: Kim Kardashian ja Kanye West viettivät aikaa hotellissa - ex-parin välit ovat kunnossa

Lue myös: Kim Kardashian valehteli eksälleen seksivideosta - 'Hän särki sydämeni'

Lue myös: Megan Fox muistuttaa vaaleilla hiuksilla monien mielestä Kim Kardashiania - oletko samaa mieltä?

Lähde: People

Uusimmat