Kuva: AOP

Kourtney Kardashianin kihlausuutinen antaa siskoille toivoa - "Kourtney on hyvä esimerkki"

22.10.2021 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sekä Kim Kardashian että Khloé Kardashian ovat tänä vuonna eronneet kumppaneistaan.

Uutisoimme vastikään, että Kourtney Kardashian, 42, ja Travis Barker, 45, ovat menneet kihloihin. Kardashian ilmoitti ilouutisen omalla Instagram-tilillään kauniiden kuvien kera.

Kardashian-perhettä lähellä olevan lähteen mukaan kihlausuutinen antaa toivoa Kim Kardashianille ja Khloé Kardashianille, jotka haluavat vielä löytää rakkauden. Kardashian erosi vastikään Kanye Westistä ja Khloé Kardashian Tristan Thompsonista.

- Heistä on ihanaa nähdä, että Kourtney on niin hyvässä tilanteessa nyt. Khloé ja Kim saavat Kourtneyn ja Travisin rakkauselämästä myös paljon inspiraatiota ja uskoa siiihen, että hekin löytävät vielä rakkauden.

- Kourtney on hyvä esimerkki siitä, että mahtavia asioita voi tapahtua, vaikka edelliset suhteet ovat kariutuneet.

Kourtney Kardashian seurusteli pitkään tosi-tv-tähti Scott Disickin, 38, kanssa ja ex-pariskunnalla on kolme yhteistä lasta. Kardashianin uusi suhde on ollut Disickille kova pala ja hän on avoimesti kertonut olevansa mustasukkainen entisestä puolisostaan

Vastikään fanit innostuivat tekemään Disickistä erilaisia meemejä koskien Kardashianin ja Barkerin kihlausta. Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Kourtney Kardashianin kihlausuutinen sai aikaan meemivyöryn - faneilta tylyä kuittailua ex-miehelle

Lue myös: Scott Disick otti eksänsä kihlausuutisen raskaasti: "Se tekee hänet hulluksi"

Uusimmat