Kuva: AOP

Scott Disick otti eksänsä kihlausuutisen raskaasti: "Se tekee hänet hulluksi"

19.10.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashian ja Barker ilmoittivat kihlauutisesta Instagramissa.

Uutisoimme eilen Kourtney Kardashianin, 42, ja Travis Barkerin, 45, kihlauksesta. Kardashian ilmoitti ilouutisen omalla Instagram-tilillään kauniiden kuvien kera.

Vaikka ilmoitus otettiin laajalti innostuneina vastaan, ei sormusten vaihtaminen ollut Kardashianin eksälle Scott Disickille, 38, helppo pala purtavaksi. Lähipiirin mukaan mies on ottanut uutisen vastaan erittäin raskaasti.

- Se tekee hänet hulluksi. Hän on todella syvässä päässä. Ei näytä hyvältä, lähipiiristä kerrotaan Page Six -julkaisulle.

Disickin reaktio ei tullut suurena yllätyksenä. Hiljattain Amelia Hamlinin, 20, kanssa eronnut Disick on nimittäin avoimesti kertonut toivovansa parin yhteen paluuta. Hän on muun muassa kritisoinut parin helliä kuvajulkaisuja ja sen lisäksi hän on kertonut toivovansa, että Kardashian tuntisi mustasukkaisuutta häntä kohtaan

- Scott taas toivosi, että suhde aiheuttaisi Kourtneyssa edes jotain tunteita, sillä hän itse saa negatiivisia fiiliksiä Travisin ja Kourtneyn rakkaudesta. Hän on edelleenkin Kourtneyn uudesta suhteesta hieman skeptinen, lähipiiristä on aiemmin kerrottu. 

(kuva: AOP)

Disickillä ja Kardashianilla on kolme yhteistä lasta. Mason, 11, Reign, 6, sekä Penelope, 9. Kardashian ja Barker ovat sen sijaan seurustelleet vuoden 2021 alusta saakka. 

Lue myös: Ero otti lähipiirin mukaan koville, mutta Scott Disickin kerrotaan aloittaneen jälleen treffailun

Lue myös: Lisa Rinna joutui vastaamaan Scott Disickiä koskevaan kysymykseen - vaivaantui heti

Lähde: Page Six

Uusimmat