Kuva: AOP

Räppäri Dr Drelle toimitettiin avioeropapereita mummon hautajaisiin - seurauksena raivokohtaus

22.10.2021 22:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Dr Dren ja hänen ex-vaimonsa avieroprosessi on riitaisa.

Jenkkiräppäri Dr Dre, 56, sai ikävän yllätyksen kesken hänen isoäitinsä hautajaisten maanantaina. Hänen ex-vaimonsa Nicole Youngin, 50, edustajat tulivat paikan päälle kesken kaiken tuomaan heidän avioeroonsa liittyviä papereita.

Dren lähipiiri kertoo TMZ:lle, että paperit ojennettiin räppärille, kun hautajaiset olivat vielä käynnissä. Youngin edustajien mukaan paperit toimitettiin vasta parkkipaikalla, kun itse tilaisuus oli ohi.

Joka tapauksessa seurauksena oli raivokohtaus. Räppäri ei suostunut ottamaan papereita vastaan, joten ne tippuivat maahan ja jäivät sinne. Julkaisun mukaan niissä oli kyse Youngin oikeudenkäyntikuluista, jotka tuomari oli määrännyt Dren maksettavaksi. Kaksikko kiistelee summasta, joka on Dren mukaan 325 000 dollaria, eli noin 280 000 euroa. Kyseisen summan Dre on jo maksanut. Youngin mukaan hänen tulee kuitenkin maksaa tuomarin määräämät 1,5 miljoonaa dollaria, eli noin 1,28 miljoonaa euroa kokonaisuudessaan.

Pari erosi 24 vuoden avioliiton jälkeen huonoissa merkeissä viime vuonna, ja eroa on siitä lähtien puitu oikeudessa. Heillä ei ollut avioehtoa. Kesäkuussa kerrottiin, että oikeus määräsi Dr Dren maksamaan ex-vaimolleen elatusmaksua huimat 300 000 dollaria, eli 254 000 euroa kuukaudessa.

Oikeudessa on kuultu muun muassa Dren kolmea salarakasta. Young on kertonut oikeudessa kärsineensä suullisesta ja henkisestä pahoinpitelystä vuosien ajan. Lisäksi hän on kertonut Dr. Dren pahoinpidelleen häntä fyysisesti ja pitäneen asetta hänen ohimollaan kahteen kertaan. 

Lue myös: Räppäri Dr Dre joutuu maksamaan ex-vaimolleen yli 250 000 kuukaudessa - eroriita kestänyt yli vuoden

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat