Kuva: AOP

Megan Fox haluaa naimisiin "hyvin pian" - ystäväpariskunnan kihlat herättivät odotukset

23.10.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Megan Fox ja Machine Gun Kelly ovat hyviä ystäviä Travis Barkerin ja Kourtney Kardashianin kanssa. Barker ja Kardashian menivät vastikään kihloihin.

Kourtney Kardashian, 42, ja Blink-182-rumpali Travis Barker, 45, menivät vastikään kihloihin. Kardashian paljasti asian Instagram-sivullaan, jossa jakoi kauniita kuvia kosintahetkestä. 

Barker on hyvä ystävä muusikko Machine Gun Kellyn, oikealta nimeltään Colson Baker, 30, kanssa, ja tämän kautta myös Kardashian ja MGK:n naisystävä Megan Fox, 35, ovat ystävystyneet. Nyt lähde on paljastanut, että Fox odottaa kosintaa.

- Megan on todella onnellinen Travisin ja Kourtneyn puolesta ja hän haluaisi itse kokea Colsonin kanssa saman hetken, lähde paljasti Hollywood Life -julkaisulle. 

- Megan rakastaisi sitä, että hän ja Colson menisivät kihloihin ja naimisiin, sillä he ovat sielunkumppaneita. Megan jopa odottaa asian tapahtuvan hyvin pian, lähde jatkoi. 

Pariskunnat ovat käyneet yhdessä muun muassa syömässä sekä keikoilla. Vastikään Fox ja Kardashian toimivat malleina Kim Kardashianin omistamalle Skims-alusvaatemerkille. Voit katsoa kuvat täältä.

Travis Barker ja Kourtney Kardashian. (kuva: AOP)

Lue myös: Megan Fox ja Kourtney Kardashian poseerasivat alusvaatemerkille - ystävyys löytyi kumppanien kautta

Lue myös: Machine Gun Kelly ja Megan Fox aistikkaissa kuvissa - puhuivat haastattelussa avoimesti suhteestaan

Lähde: Hollywood Life

Uusimmat