Kuva: Lars Johnson

Temptation Island Suomen upeat sinkkunaiset julki - "Mä tulin tänne bailaa ja hakee teiltä mailaa"

26.10.2021 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Tempation Islandille matkaa jälleen joukko ihania sinkkuja.

Temptation Island Suomen kymmenes tuotantokausi alkaa 24. marraskuuta Nelosella ja Ruudussa, ja mukana seikkailee 10 upeaa naissinkkua. Tällä kaudella pariskunnat suuntaavat testaamaan suhdettaan ja sinkkujen houkuteltavaksi luksuskohteeseen Espanjan Marbellaan. Luvassa on varmasti tälläkin kaudella villejä bileitä ja sinkkuihin repsahduksia, joita iltanuotiolla tuttuun tapaan ruotii juontaja Sami Kuronen, 47.

Alta pääset tutustumaan sinkkunaisiin.

(kuva: Lars Johnson)

Elisa, 22, Turku  

”Kuulin et kaipasitte toimintaa, joten täs ois Elisan viihdepaketti kattavalla tarjonnalla”  

Elisa on tradenomiopiskelija ja mukana testaamassa juhlakauden parisuhteita todellisella bilefiiliksellä. Myyjän töiden ohella Elisa ehtii vapaa-ajallaan myös salille ja twerkkaamaan. Musiikki herättää Elisan kehon henkiin eikä hänen seurassaan kenenkään pylly pysy penkissä. Elisa on viihtynyt sinkkuna nyt alle vuoden ja hänen vahvuuksiaan ovat itsevarmuus sekä pilke silmäkulmassa.  Elisa on tullut hakemaan ikimuistoisia kokemuksia kiikkustuoliin, mutta ei epäröi näyttää herkempääkin puoltaan.   

(kuva: Lars Johnson)

Sini, 22, Kerava

  "Opiskelen sairaanhoitajaksi ja anatomia ei ollut vahvin osaamisalueeni, joten voitais vähän kerrata sitä."  

Sini lähtee leikkiin mukaan unohtumattomat muistot mielessään ja toivoo löytävänsä uusia puolia myös itsestään. Siniä viehättävät itsevarmat ja huumorintajuiset miehet, jotka ovat parhaassa tapauksessa myös tatuoituja. Sini haaveilee rakkaudesta, mutta tähän asti on nauttinut elämästään aina sinkkuna. Siniltä löytyy myös temperamenttisempi puoli, mutta muille hän jaksaa aina olla ystävällinen. Sinille sattuu ja tapahtuu, hän saattaa jäädä jumiin ostoskoriin, tai laulaa eläkeläispappojen kanssa vessassa aamu kuuteen. 

(kuva: Lars Johnson)

Essi, 23, Kajaani  

”Te varatut olette varmaan tehneet paljon lupauksia kumppaneillenne ennen tänne tuloa, mutta lupaukset ovat niin kuin immenkalvoja, ne on tehty rikottaviksi.”  

Essi on viihtynyt pari vuotta sinkkuna eikä innostu yhden illan jutuista. Korkeakouluopiskelija on viettänyt jonkin aikaa rauhaiseloa ja nyt pakannut laukkunsa täyteen tempparienergiaa. Hän haluaa tuoda kauteen iloa ja positiivisuutta, sekä tarjota olkapään sitä tarvitseville. Herkälle ja empaattiselle Esille tärkeitä asioita ovat piirtäminen, valokuvaus ja musiikki. Hän haaveilee kumppanista, jota ei tarvitsisi vietellä, vaan joka löytäisi luonnollisesti tiensä hänen vierelleen. 

(kuva: Lars Johnson)

Kia, 22, Kotka  

”Mä oon Kia, vähä niinku se automerkki, eli tutustu ja koe.”

Taitoluistelutaustaiselle Kialle ei tylsyys sovi. Kia nimeää vahvuuksikseen hymyn ja kärsivällisyyden ja välttelee negatiivisuutta. Kian kriteerit miehelle ovat ytimekkäät, ei saa olla tylsä tai tuijotella omaan napaansa. Kia odottaa reissulta mieleenpainuvia tarinoita kerrottavaksi. Kia viihtyy itsekseen, mutta huumorintajuinen mies saa hänet äkkiä haaveilemaan yhteisestä elämästä ja omasta perheestä. 

(kuva: Lars Johnson)

Jasmine, 21, Tampere

 ”Moi mä oon Jassu ja tässä mä nyt oon. Mitkä oli ne kaks muuta toivomusta?”

Jasmine eli Jassu etsii tällä hetkellä lähinnä itseään. Myyjän töiden ohella hän kirjoittaa omaa kirjaansa eikä osaa sanoa varmaksi mistä hänet huomenna löytää.  Vuoden sinkkuna viihtynyt Jasmine janoaa syvällisiä keskusteluja, mutta osaa myös juhlia. Hän on kiltti hyvässä ja pahassa. Jasmine luottaa vetovoimaansa ja siihen, että saaren miehet kyllä seuraavat häntä.  

(kuva: Lars Johnson)

Vanessa, 26, Järvenpää

 ”Mä tulin tänne bailaa ja hakee teiltä mailaa.”

Yllytyshullu ja rempseä Vanessa on fitnessurheilija ja tarvittaessa hyvin voitontahtoinen ja heittäytymiskykyinen. Lähihoitajaopiskelijana hän viihtyy ihmisten seurassa ja on hyvin sosiaalinen persoona. Vanessa pitää tummatukkaisista herrasmiehistä ja hänen salaisia aseitaan ovat hymy, katsekontakti ja itsevarmuus. Temppareihin hän aikoo tuoda huumoria ja naurua. Vanessan haaveilee rakkaudesta sekä uralla, urheilussa ja äitinä kasvamisesta. 

(kuva: Lars Johnson)

Annika, 24, Kempele

 ”Moikka, mä oon Annika. Mulle miehiä ja viinaa yhdistää yksi asia: mä nielen viimeiseen pisaraan.”  

Mystinen Annika valloittaa sydämiä taiteen ja tarot-korttien keinoin. Tämä lempeä baarimikko pohtii syvällisiä ja luovii myös TikTok-videoiden ja Youtuben maailmassa. Annika haaveilee näyttelijän urasta ja Temptation Islandiin hän on valmistautunut avoimin mielin. Annikalle ei ole merkityksellistä, onko hänellä kumppania vai ei, mutta varmuudella hänen huomionsa varastavat tatuoidut, lävistetyt ja maiharijalkaise tyypit.  

(kuva: Lars Johnson)

Juulia, 24, Ilmajoki

  ”Oman hevosen jouduin jättämään kotiin, joten löytyiskö täältä hellää orii?”

Juulia on räiskyvä, avoin ja iso persoona, joka lähtee avoimin mielin ja ennakkoluulottomasti Temppareihin sekoittamaan pakkaa. Puolisen vuotta sinkkuna seikkaillut Juulia ei kaipaa miestä nyt rinnalleen vaan viettää kiireistä elämää apulaisravintolapäällikkönä. Juulia luottaa itsevarmuutensa ja omien sanojensa mukaan paskojen juttujensa vielä uppoavan oikeaan tyyppiin.

(kuva: Lars Johnson)

Elisabeth, 20, Tampere  

”Moi mä oon Ellu. Multa hävis kanat, mut löytyyks teilt munat?”

Rehellinen ja ulospäinsuuntautunut parturi-kampaaja Elisabeth yllättää monet avoimuudellaan. Elisabeth tulee toimeen kaikkien kanssa, mutta viehättyy erityisesti itsestään huolta pitävistä miehistä, jotka tietävät mitä elämältä haluavat. Elisabeth ei ole ajautunut parisuhteeseen, mutta haaveilee kyllä rakkaudesta. Sen lisäksi hän haluaa kerätä ihania muistoja ja kokemuksia. 

(kuva: Lars Johnson)

Roosa, 18, Laukaa

 ”Kerran ollaan tänne lempimään karattu, mitä järkee olla reissun jälkeen enää varattu?”  

Roosa omaa puhelahjoja ja menevää flirttailutaitoa ja lähtee mielenkiinnolla selvittämään, millä tavoin varatut miehet ovat vietävissä. Temperamenttisen ja suoran Roosan matkassa koheltamiselta ei voi välttyä. Alkuvuonna neljän vuoden suhteesta eronnut Roosa haluaa nyt vaihtaa isomman bilevaihteen silmään ja vaikka haaveileekin rakkaudesta, ei stressaa uuden kumppanin löytymisestä.   

Sinkkumiehiin pääset tutustumaan alla olevasta jutusta.

Lue myös: TIS-sinkkumiehet julki: 'Ennen Nummela oli tunnettu Anssi Kelasta, jatkossa mun melasta'

Kilpailut

Uusimmat