Kuva: Lars Johnson

TIS-sinkkumiehet julki: 'Ennen Nummela oli tunnettu Anssi Kelasta, jatkossa mun melasta'

26.10.2021 09:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Uusi Temptation Island Suomi -kausi starttaa 24. marraskuuta.

Temptation Island Suomi -ohjelman kymmenes kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa 24. marraskuuta. 

Tälläkin kertaa saari täyttyy pariskunnista sekä kuumista sinkuista, jotka tekevät kaikkensa pistääkseen varattujen ajatukset sekaisin. Temptation Island Suomi -juontajana nähdään tietenkin grillimestari Sami Kuronen

Ananasfarmia Marbellasta ei löytynyt, mutta luksuskohteena tunnetun Marbellan aurinkoiset maisemat tarjoavat upeat puitteet romanttisille treffeille muun muassa purjehduksen, jet skin, golfin tai viininmaistelun merkeissä. Unohtumattomat elämykset ja uudet tuttavuudet saavat varatut asettamaan parisuhteensa ja itsensä testiin, josta jokainen tietenkin alkuun uskoo selviävänsä moitteettomasti. 

Saarelle suuntaaviin sinkkumiehiin pääset tutustumaan alta. 

Jami, 26, Vantaa

(kuva: Lars Johnson)

Mä lyön vetoo, et voin koskea sun napaan ilman käsii. Sisältä päin.”  

Jami rakastaa aitoja ihmisiä. Hänelle on tärkeää, että ihmiset tutustuvat häneen sisimpäänsä tatuointien ja ulkokuoren sijaan. Temppareihin Jami aikoo tuoda oman itsensä siitä mitään säästelemättä. Aluksi ujo Jami lukee hyvin ihmisiä ja tilanteita ja on valmis avartamaan omaa maailmaansa. 

Itsetutkiskelua ja treenausta harrastava Jami tykkää siivota ja tulevaisuuden haaveena olisi elättää itsensä OnlyFansin avulla ulkomailla. 

Jere, 21, Nummela

(kuva: Lars Johnson)

”Ennen Nummela oli tunnettu Anssi Kelasta, jatkossa se on mun melasta

Jeren ei ole vielä toistaiseksi tarvinnut vietellä ketään. Ulkonäköä on riittänyt kerryttämään parisuhteita ja monenlaisia säätöjä. Kestohymyn omaava Jere ärsyttää muita pukeutumisellaan ja hän analysoi mielellään ihmisiä ympärillään.

Hän on omalaatuinen, mutta sopeutuvainen ihminen. Jere puhuu mieluummin tuntemattomille, kuin hautautuu oman kännykkänsä syövereihin. Paidan alta löytyy harvinainen kasipäkki, eikä mies pysähdy elämässään helposti. Jere ihastuu nopeasti eikä yksinolo olo hänelle helppoa. Takertuvainen hän ei koe olevansa, mutta häntä on varsin haasteellista oppia kunnolla tuntemaan. Kotona Jereä odottaa suloinen lemmikki vuohi.    

Kalle, 22, Jyväskylä

(kuva: Lars Johnson)

"Mä oon Kalle, mulle on ihan sama tuuks sä päälle vai alle”

Suomen rehellisin autokauppias Kalle on luonteeltaan huoleton pelimies, joka tykkää kauniista naisista ja nopeista autoista.

Jääkiekkoa ja frisbeegolfia harrastava Kalle on pelaaja, joka ei tyhjästä maalista vedä ohi. Villiä sinkkuelämää viettävältä Kallelta flirttailu sujuu ja Tinder käy kuumana. Miehen rankka työ vaatii rankat huvit ja viinaa onnistuu juoda myös nenän kautta. Tosirakkaus ei ole Kallen kohdalle vielä sattunut. 

Jonatan, 25, Tampere

(kuva: Lars Johnson)

”Mä oon hauska heppu ja mul on hyvä peppu”  

Jonatan on käytöstavat omaava kuuntelija, jolla on sydän paikallaan. Hän osaa puhua ja kehua kauniisti. Uudessa porukassa Jonatan tarkkailee tilannetta aikansa, mutta lämpenee nopeasti.

Jonathan ei jätä tilaisuutta käyttämättä, kun on mahdollisuus tehdä vaikutus kiinnostavaan naiseen. Turvajärjestelmät tunteva Jonatan tarjoaisi naiselle turvallisen ja kuuntelevan olkapään.

Arttu, 25, Turku

(kuva: Lars Johnson)

 ”Mä rikon sänkyjä, mut en sydämiä”  

Maanrakentaja Artun sydäntä lähellä on urheilu, tanssiminen ja naisten viettely. Hän lähtee Temppareihin jättäen aivot narikkaan kolmeksi viikoksi. Juoda ja juhlia voi, mutta treeniä ei sovi unohtaa.

Arttu on rento, symppis ja rämäpää, mutta eritoten keskustelija. Hänen sporttinen ja avoin itsevarmuus sytyttää naiset. Elämässään jo kertaalleen kihloihin asti ehtinyt Arttu osaa olla hyvin rakastava ja välittävä ihminen.

Marlon, 21, Lappeenranta

(kuva: Lars Johnson)

Mä oon täst porukast nuorin ja tää kaveri täs on aika pommi”  

Tämä letkeä sinkkumies on säästynyt naishuolilta jo puolisen vuotta. Marlon pärjää elämässään huumorilla ja kuluttaa aikaansa urheilemalla ja salilla. Marlonin suonissa virtaava brasilialainen veri sävyttää hänen persoonaansa ja elämänasennetta. 

Naisia Marlon on oppinut vetelemään oikeista naruista. Naisessa hän arvostaa rentoutta, huumoria ja kauniita silmiä. 

Kristian, 29, Tampere

(kuva: Lars Johnson)

"En oo pelannut lätkää enää moneen vuoteen, mutta edelleen vedetään liian pitkällä mailalla… No ei vitsivitsi, junnumaila" 

Kristianin vierellä voi tuntea olonsa turvalliseksi. Hän on miellyttämishaluinen seuramies ja vartija.

Vapaa-ajallaan lenkkeilyä ja amerikkalaista jalkapalloa harrastava Kristian ehtii myös pysähtyä haaveilemaan siitä oikeasta. Saksassa asti lätkää pelannut Kristian tietää millaista on olla erossa puolisostaan. Naisessa hän arvostaa huumoria, urheilullisuutta ja viettelevää katsetta. Naiselle Kristian haluaa aidosti ilmaista omaa kiinnostustaan ja pohtia yhteisiä mielenkiinnon kohteita. 

Tino, 24, Jyväskylä

(kuva: Lars Johnson)

"Meitsi on Tino. Mä oon, mitä mä syön eli mä oon pussyboy” 

Tino on rento ja huoleton kaveri, jolta suodatin puuttuu. Hän vihaa vakavia ihmisiä, eikä kokkina pelkää elämän tulisiakaan mausteita.

Tino iskee naisia hymyllä ja rentulla luonteellaan. Hänen keskustelutaitonsa ovat kunnossa ja uteliaana persoonana onnistuu onkimaan paljon tietoa seuralaisensa elämänarvoista mielenkiinnon kohteisiin. Suora ja temperamenttinen Tino on myös hyvä kuuntelija ja nauttii ihmisten jakamista ajatuksista ja elämänkokemuksista. Tino haaveilee omasta koirasta ja asunnosta ulkomailla.

Juuso, 25, Tampere

(kuva: Lars Johnson)

En tykkää leikkiä piilosta, koska kivoja mimmejä on vaikea löytää”  

Tämä ajoneuvotekniikan insinööri pystyy juomaan tölkin neljässä sekunnissa ja pudottamaan painoa 40 kg kahdessa vuodessa. Vuoden sinkkuna pyörinyt huumorintajuinen hurmuri on omasta mielestään hauska.

Juuson filtteri on usein hukassa, mutta huumoria hengittämällä noustaan myös elämän pettymyksistä. Naisen Juuso hurmaa herrasmiesmäisellä itsevarmuudella ja komeudella. Tulevaisuuteen on piirretty taulu farmari-Volvosta, nelihenkisestä perheestä ja kultaisesta noutajasta.

Jimi, 22, Tampere

(kuva: Lars Johnson)

Meikä on aika sanavalmis jätkä, mutta pikkuhiljaa tuntuu, ettei tästä reissusta selviä pelkästään puhumalla” 

Jimi aikoo erottua Temppareissa tummilla piirteillään ja komeilla kiharoillaan. Hän lähestyy naista herrasmiesmäisesti jutustelemalla ja näyttäen kiinnostustaan pienin elein ja kosketuksin. Tarvittaessa nainen hurmataan ruoalla.

Jimi ei pelkää puhua kenellekään ja pitää kohteliaisuutta valttikorttina elämässä. Jimi on joka tilanteen spontaani positiivari eikä elämää tule ottaa liian vakavasti. Kavereiden jo vuosia yllyttämä Jimi sortui viimein pakkaamaan laukkunsa kohti Temptation Islandin aurinkoa.

Aro, 23, Lahti

(kuva: Lars Johnson)

"Naiset on kuin lumihiutaleita: kauniita, uniikkeja ja yhdellä kosketuksella märkiä."

Mukaansatempaava Aro höpöttelee työkseen puhelimessa. Hän on todellinen fiiliksen nostattaja, joka nauttii kylmistä juomista ja kauniista naisista. Koripallokentillä viihtyvä tumma ja tulinen Aro hurmaa naisen ruskeilla nappisilmillään ja huumorilla.

Tältä herrasmiesalfalta löytyy itsevarmuutta, mutta luodinkestävän kuoren alta paljastuu pehmeä nallekarhu, joka osaa myös kuunnella. Aro kulkee aina posivibat matkassa ja hän osaa keskustella syntyjä syviäkin peilaamalla omiin kokemuksiinsa. Aron mukaan stressi ei tapa, vaan vahvistaa ihmismielen. 

Lue myös: Henkka, 24, tyrmäsi aluksi Julian, 23, ehdotuksen osallistua Temppareihin - "En lähde millään"

Lue myös: Yle: Temppareissa puolisoaan pettänyt Mira kohtasi valtavan viharyöpyn - tappouhkauksia ja häpeää

Kilpailut

Uusimmat