Kuva: AOP

Britney Spearsin kihlattu Sam Asghari sai elokuvaroolin - "On actionin aika"

27.10.2021 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Asghari näyttelee elokuvassa, jota tähdittää muun muassa Mel Gibson.

Malli ja personal trainer Sam Asghari, 27, on saanut merkittävän elokuvaroolin. Britney Spearsin, 39, kihlattu on mukana Randall Emmettin tuottamassa tulevassa trillerielokuvassa Hot Seat, kertoo E! News. Asgharin tiedottaja vahvistaa julkaisulle, että mies esittää elokuvassa Yhdysvaltain poliisin erikoisosaston ylikonstaapelia.

Asghari näyttelee elokuvassa Mel Gibsonin ja Kevin Dillonin rinnalla, kertoo Deadline. Hot Seat -elokuvan ohjaa James Cullen Bressack.

Asghari on kommentoinut uutista lyhyesti Instagramin tarinassaan, missä hän on jakanut kuvakaappauksen Deadlinen uutisesta.

"On actionin aika", Asghari kirjoittaa.

Asghari on aiemmin näytellyt Black Monday -tv-sarjassa. Hän tapasi nykyisen puolisonsa Britney Spearsin esiintyessään tämän Slumber Party -kappaleen musiikkivideolla.

Asghari on esitellyt action-taitojaan syyskuisessa somepäivityksessään. Pääset katsomaan videon tappelukohtausharjoituksista alta tai tästä linkistä.

Myös Britney Spears on leikkisästi kampanjoinut sen puolesta, että Sam Asgharista tulisi suuri action-tähti. Nainen kirjoitti aiemmin Instagramissa, että Fast & Furious -elokuvasarja voisi saada hänen kihlatustaan uuden näyttelijän.

Sam Asghari on tukenut Spearsia tämän taistelussa päästä vapaaksi 13 vuotta kestäneestä holhousjärjestelystä. Asghari on muun muassa tehnyt selväksi mielipiteensä Spearsin isästä Jamie Spearsista, joka on ollut laulajan holhouksesta ainakin osittaisessa vastuussa lähes koko järjestelyn ajan. Asghari on syyttänyt Jamie Spearsia siitä, että tämä pyrkii kontrolloimaan parin suhdetta. Britney Spears väitti kesäkuussa oikeuden kuulemisessa, että häntä on holhousjärjestelyssä estetty poistamasta ehkäisykierukkaa ja näin häntä on estetty hankkimasta lapsia. Spears sai hiljattain oikeudessa voiton, kun Jamie Spears poistettiin holhoajan pestistä.

Lue myös: Britney Spears sai lahjaksi dobermannin pennun - laulajan aiempia koiria syytettiin aliravituiksi

Lue myös: Octavia Spencer pyytää anteeksi Britney Spearsilta - syynä avioehtokommentti

Lähteet: E! News, Metro

Kilpailut

Uusimmat