Kuva: AOP

Octavia Spencer pyytää anteeksi Britney Spearsilta - syynä avioehtokommentti

16.09.2021 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Näyttelijä kommentoi nasevasti Britney Spearsin ja Sam Asgharin kihlausuutista.

Kirjoitimme maanantaina näyttelijä Octavia Spencerin, 51, humoristisesta reaktiosta Britney Spearsin, 39, ja Sam Asgharin, 27, kihlausuutiseen. Spencer oli kommentoinut Spearsin jakamaa kihlapäivitystä ytimekkäällä kehotuksella, että tähden pitäisi laittaa Asghari tekemään avioehdon. Kommentti sai hurjan määrän tykkäyksiä.

Nyt Spencer vaikuttaa tulleen katumapäälle kommentistaan. Näyttelijä on jakanut omalla Instagram-tilillään kuvan Spearsista ja Asgharista, ja kuvatekstissä nainen kertoo kommentista.

”Muutama päivä sitten Sam ja Britney julkistivat kihlauksensa, ja minä tuttuun tyyliini murjaisin vitsin. Halusin saada heidät nauramaan enkä aiheuttaa tuskaa. Olen lähestynyt tätä ihanaa paria yksityisesti pyytääkseni anteeksi, ja haluan palauttaa sen pienen palan onnellisuutta, jonka heiltä vein. Britneyn fanit ovat nähneet hänen käyvän läpi paljon tuskaa, ja hän on löytänyt nyt onnen. Olemme innoissamme hänen puolestaan, joten osoitetaan heille rakkautta”, Spencer kirjoittaa.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Asghari on käynyt itse vastaamassa päivitykseen. Kommentista päätellen miehelle ei ole jäänyt pahaa mieltä Spencerin vitsistä.

”On hyvin ystävällistä, että selvennät tämän, mutta en pahoittanut mieltäni lainkaan. Vitsit ja väärinkäsitykset kuuluvat asiaan”, Asghari kirjoittaa.

Asghari oli käynyt myös kommentoimassa Spencerin alkuperäistä avioehtokommenttia. Mies kommentoi Spencerin kommenttia ytimekkäästi 100-emojilla. Hän myös vitsaili aiheesta Instagramin tarinoissaan.

”Kiitos kaikille, jotka ovat huolissaan avioehdosta. Tietenkin teemme tiukan avioehdon, jotta suojelemme minun Jeepiäni ja kenkäkokoelmaa, jos Britney joskus jättää minut”, Asghari kirjoitti.

Spears ja Asghari tapasivat toisensa vuonna 2016 Spearsin musiikkivideon kuvauksissa.

(kuva: AOP)

Lue myös: Britney Spearsin Instagram-sivu katosi ja fanit huolestuivat - syy selvisi nopeasti

Lue myös: Britney Spears kihlautui - esitteli upeaa sormustaan somessa

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat