Kuva: YouTube

Millainen on Elevenin uusi elämä? Uusi Stranger Things -tiiseri sai fanit innostumaan

08.11.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sarjan neljäs tuotantokausi julkaistaan 2022.

Pitkään odotettu Stranger Things -sarjan neljäs tuotantokausi julkaistaan näillä näkymin Netflixissä vuoden 2022 aikana. Tarkempaa ajankohtaa ei ole vielä kerrottu, mutta uusin tiiseri antaa osviittaa siitä, ettei odotus välttämättä ole enää kovinkaan pitkä. 

Reilun minuutin mittainen pätkä päästää katsojan kurkistamaan Elevenin (Millie Bobby Brown) nykyelämään. Videon mukaan Eleven odottaa malttamattomana kevätlomaa, jolloin hänen on tarkoitus päästä tutuille kulmille tapaamaan Mikea (Finn Wolfhard).

Kuten arvata saattaa, ei kaikki mene aivan suunnitelmien mukaan ja luvassa on jälleen kerran jännityksen ja toiminnantäyteinen kausi.

Tiiserin pääset katsomaan alta. 

Aiemmin on kerrottu, että suursuosioon noussut sarja päättyy neljänteen tai viidenteen tuotantokauteen. Odotettu uusi kausi on viivästynyt koronapandemian vuoksi, mutta ohjaaja on lupaillut faneille, että luvassa on eeppinen kausi.

- Fanit voivat odottaa uuden tuotantokauden olevan hurjasti paljon eeppisempi kuin ensimmäiset kolme tuotantokautta, hän on kertonut aiemmin tänä vuonna. 

Nähtäväksi jää millainen kokonaisuus on luvassa, mutta YouTubessa fanit tuntuvat odottavan uusia jaksoja suurella innolla.

"En malta odottaa."

"Odotan suurella innolla. Rakastan tätä ihanaa 80-luvun fiilistä."

"Tätä on odotettu niin pitkään. Olen valmis."

Lue myös: Stranger Things -tähden lipsautus sai fanit ärsyyntymään: "Alan menettää kiinnostustani"

Lue myös: Stranger Thingsin tuleva kausi pelottavin kaikista - mukana myös suuria paljastuksia menneisyydestä

Kilpailut

Uusimmat