Kuva: Senja Rapila

Laura Lepistön esikoinen sai nimensä - hurmaavat kuvat ristiäisistä julki

08.11.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pienokainen sai nimekseen Robin.

Entinen taitoluistelija Laura Lepistö, 33, sai heinäkuussa esikoisensa puolisonsa Tommi Huovisen kanssa. Nyt muutamaa kuukautta myöhemmin pienokainen on saanut nimensä. 

Lepistö julkaisi hurmaavia otoksia ristiäisistä omalla Instagram-tilillään. Samalla hän paljasti pienokaisen saaneen nimekseen Robin. 

"Rakkain Robin sai eilen nimensä. Miten ihanalta tuntukaan ihan liian pitkästä aikaa taas saada järkkäillä juhlia ja kerätä tärkeimmät ihmiset yhteen. Viimeksi taidettu pitää meidän 30v bileet joissa tanssittiin ysäripopin tahdissa Tommin toimistolla aamuun saakka. Näin ne juhlat muuttuu - mutta eilen oli kyllä meidän elämän parhaat bileet. Ja ei epäilystäkään etteikö bobi jäisi elämään yhtenä lempinimenä, saa nähdä kuinka kauan," Lepistö kirjoittaa julkaisussaan. 

Julkaisu on kerännyt suuren määrän tykkäyksiä sekä kommentteja, joissa pienokaista onnitellaan hurmaavasta nimestä. 

"Todella kaunis nimi. Onnea koko perheelle."

"Ihana pieni Robin."

"Kaunis nimi suloiselle hurmurille."

Julkaisun sekä kaikki kommentit pääset katsomaan alta. Jos julkaisu ei näy, löydät sen myös täältä.

Lepistö on aiemmin kertonut sosiaalisessa mediassa raskaus- sekä äitiysajastaan sekä uuden elämänvaiheen mukanaan tuomista haasteista.

Tällä viikolla ollaan tän pikkukaverin kanssa saavutettu parikin uutta jännittävää virstanpylvästä meidän arkea sujuvoittamaan: matkustettiin kahdestaan julkisilla, ja ajettiinpa me myös kahdestaan autolla. Kummastakin ekasta jännästä kerrasta selvittiin!" Lepistö kertoi muutama viikko sitten Instagram-seuraajilleen. 

"Miten se onkin niin että kun nousee yksin vauvan kanssa metroon tai bussiin niin jotkut perhoset sitä nousee vatsaan. Mutta siinä metrossa matkatessani mietin, että mitäpä sitten jos vauva siellä alkaiskin huutamaan. Eipä se siinä hetkessä sitten tuntunutkaan niin kuumottavalta ajatukselta".

Koko jutun pääset lukemaan täältä

Lue myös: Laura Lepistö jakoi liikuttavan tekstin vauvakuplastaan - "Vienyt meidän sydämet totaalisesti"

Lue myös: Laura Lepistö jakoi liikuttavan silloin ja nyt -kuvaparin - "Miten paljon voikaan tapahtua vuodessa"

Kilpailut

Uusimmat