Kuva: AOP

Katso miltä Lily James todella näyttää Pamela Andersonin roolissa - ensimmäinen videomaistiainen julki

18.11.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sarjan ensimmäinen jakso julkaistaan 8. helmikuuta 2022.

Ensimmäinen tiiseri tulevasta Pam & Lee -minisarjasta on juuri julkaistu. Nyt fanit pääsevätkin ensimmäisen kerran näkemään videomuodossa miltä Lily James, 32, ja Sebastian Stan, 39, näyttävät Pamela Andersonin ja Tommy Leen saappaissa.

Jos aiemmin julkaistut kuvat saivat osakseen innostuneita reaktioita, ei video ainakaan laske odotuksia. Vaikuttaa siltä, että casting on onnistunut tämän sarjan kohdalla paremmin kuin hyvin. 

Sarja pohjautuu tosielämän skandaaliin, jonka keskiöön Anderson ja Lee joutuivat kuvattuaan seksivideon. Video vuoti julkisuuteen ja soppa oli valmis. 

Pari on aiemmin kommentoinut kohua toteamalla, että tarina on siisti, mutta itse tilanne ei sitä ollut.

- Ihmiset ajattelevat, että se oli vain yksi asia, mutta todellisuudessa kyse on yksityisyydestä. Asiat menivät todella hulluiksi silloin. Onneksi nyt on erilaisia lakeja, Lee on aiemmin kertonut.

Tiiserin sarjasta pääset katsomaan alta. 

Vaikka moni sarjaa odottaakin innolla, on se saanut osakseen myös kritiikkiä. Andersonin ystävä Courtney Loven mukaan teko on hävytön.

”Tämä on vitun hävytöntä”, Courtney Love aloittaa aihetta käsittelevän Facebook-päivityksensä.

Love muistelee, että oli tekemässä albumia seksivideon vuotamisen aikoihin. Naisen mukaan kaikki levytysstudioiden miespuoliset työntekijät katsoivat videota vahingoniloisina.

”Se oli kamalaa. Kielsin kaikkia puhumasta siitä. Se tuhosi ystäväni Pamelan elämän täysin. Se mursi hänet ja hänen lapsensa”, Love kirjoitti.

Lue myös: Ensimmäiset kuvat julki Lily Jamesista Pamela Andersonin roolissa - fanit eivät vakuuttuneet

Lue myös: Fanit eivät meinanneet tunnistaa parratonta Seth Rogenia - "Olet niin erinäköinen!"

Lähde: ET Online

Kilpailut

Uusimmat