Kuva: Nana Simelius

Me Naiset: Kaija Koon ex-mies paljastaa nyt vuosia myöhemmin eron syyn: "Sekavaa ja rajua aikaa"

25.11.2021 13:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Avioliitto päättyi vuonna 2007.

Laulaja Kaija Koon, 59, ja säveltäjä-sanoittaja Markku Impiön, 56, yli 20 vuoden mittainen avioliitto päättyi vuonna 2007. Impiö muistelee Me Naisten haastattelussa, että työtoveruuden ja parisuhteen yhteensovittaminen oli haastavaa.

-  Kun työkumppanina on oma vaimo, paineet ovat yhteisiä. En tunne yhtään pariskuntaa, jolla tällainen työkumppanuus olisi kovin helpolla sujunut, Impiö muistelee Me Naisille.

Jälkeen päin Impiö toteaa, että silloin olisi pitänyt muistaa antaa enemmän tilaa. Ajat olivat muutenkin vaikeat, sillä pariskunnan poika, Olli oli joutunut moottoripyöräonnettomuuden vuoksi sairaalaan ja Impiö itse kertoo painineensa tuolloin alkoholin käyttönsä kanssa.

- Jollain alitajuisella tavalla minulla oli tuhovimmainen halu lopettaa avioliittomme. Se oli sekavaa ja rajua aikaa. Tunsin, että en riitä, en jaksa, Impiö myöntää Me Naisille.

Samaisessa haastattelussa Impiö toteaa, että nyt ex-pariskunnan välit ovat palautuneet kohteliaan etäisiksi ja kaikkea on pyydetty anteeksi. Siihen on Impiön mukaan auttanut yhteinen lapsi, jonka myötä perheen runko on aina erosta huolimatta olemassa.

Lue myös: Kaija Koon elämäkertakirja on rehellinen katsaus artistin elämään: "Sisältää hyvinkin intiimejä asioita"

Lue myös: Kaija Koon hitin sanat kohottivat kulmakarvoja 1990-luvulla - "Se oli niin paha naisen laulamana"

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat