Kuva: AOP

Adele ei halua nuorten kuuntelevan levyään: 'Se on 30- ja 40-vuotiaille, jotka käyvät terapiassa'

27.11.2021 17:15 - Roy Kokkonen

Adele ei tee musiikkia TikTok-sukupolvelle.

Uuden 30-albumin julkaissut Adele, 33, tekee selväksi, että hänen musiikkinsa ei ole TikTok-sukupolvea varten. Hän kertoo, että uusi levy on tarkoitettu "30- ja 40-vuotiaille, jotka keskittyvät itseensä ja käyvät terapiassa".

– Niin minäkin tein, joten olen kiinnostunut siitä, miten tämä levy voi auttaa heitä, hän kertoo Apple Musicin Zane Lowelle.

Hän jopa toivoo, että nuoriso ei kuuntelisi uutta levyä, koska he eivät välttämättä ymmärrä siinä olevia tunteita. Levy käsittelee muun muassa Adelen avioeroa Simon Koneckista, jonka kanssa hänellä on yhdeksänvuotias poika, Angelo.

– En halua 12-vuotiaiden kuuntelevan sitä. Se on ehkä hieman liian syvällinen.

Hän kertoo, että keskustelu kääntyi usein TikTokiin, kun levyä viimeisteltiin. Hän ei ymmärtänyt lainkaan, mistä oli kyse.

– He sanoivat haluavansa varmistaa, että kaikki 14-vuotiaatkin tietävät kuka olen. Vastasin, että onhan heillä äidit. Heillä on kaikillä äidit ja he ovat varmasti kasvaneet kuunnellen musiikkiani, hän sanoo haastattelussa.

– Jos kaikki tekevät musiikkia TikTokia varten, kuka tekee musiikkia minun sukupolvelleni? Kuka tekee musiikkia kaltaisilleni? Minä otan mielelläni sen tehtävän vastaan. Mieluummin palvelen heitä, jotka ovat olleet maailmassa yhtä kauan kuin minä.

Lue myös: Adele sai tahtonsa läpi - albumien kuunteleminen muuttuu Spotifyssa

Lue myös: Adelen paluulevy räjäytti potin - Yhdysvaltojen vuoden myydyimmäksi albumiksi vain kolmessa päivässä

Lähde: Yahoo Entertainment

Kilpailut

Uusimmat