Kuva: AOP

Bryan Adams, 62, sai jo toisen positiivisen koronatestituloksen kuukauden sisään

26.11.2021 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Mies kertoi tuoreesta koronatestituloksestaan Instagramissa.

Laulaja Bryan Adams, 62, on saanut jo toisen positiivisen koronatestituloksen kuukauden sisään. Ensimmäisen kerran hänet todettiin koronapositiiviseksi lokakuun lopussa. Tuolloin hänen oli määrä esiintyä Rock and Roll Hall of Fame -tilaisuudessa, mutta hän joutui jättäytymään pois positiivisen testin vuoksi.

Mies kertoi tuolloin olevansa täysin rokotettu, eikä hänellä ollut minkäänlaisia oireita. Nyt, vain viikkoja myöhemmin mies on saanut jälleen positiivisen tuloksen.

Adams lensi Milanoon kuvaamansa Pirelli-kalenterin julkistustilaisuuteen. Juhlallisuuksiin hän ei kuitenkaan pääse osallistumaan, sillä koronatesti näytti jälleen positiivista.

"Saavuin juuri Milanoon. Minut testattiin jo toisen kerran kuukauden sisään koronapositiiviseksi, joten matkaan sairaalaan. Kiitos kaikille tuestanne," mies kirjoitti jakamansa julkaisun yhteydessä.

Adams on aiemmin puhunut melko kärkkäästi koronasta. Hän syytti koronasta sosiaalisessa mediassa "ahneita lepakkoja syöviä paskiaisia".

”Kiitos näiden v*tun lepakkoja syövien, toreilla eläimiä myyvien ja virusta aiheuttavien paskiaisten, koko maailma on nyt pysähtynyt ja tuhannet ovat kärsineet viruksesta ja kuolleet siihen. Viestini heille on, paitsi että kiitos v*tusti, ryhtykää vegaaneiksi”, Adams kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Hän pyysi kommenttejaan myöhemmin anteeksi ja totesi samalla, että halusi lausunnollaan nostaa esiin kammottavuuksia, joita eläimet kohtaavat ja kannustaa ihmisiä kasvisruokavalioon.

Miehen julkaisun näet alta. Jos se ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

Adams on pitkän uran tehnyt rock-muusikko, joka tunnetaan muun muassa hiteistään Summer of '69, Heaven, I do it For You sekä Please Forgive Me. Hänelle on myönnetty Order of Canada ja Order of British Columbia -kunniamerkit. Musiikin lisäksi Adams on julkaissut kaksi valokuvakirjaa. 

Lue myös: Nyt on kova! Bryan Adamsin tulevalla albumilla kuullaan kahta megatähteä

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat