Kuva: AOP / Pasi Murto

MTV: TTK-voittaja Ernest Lawson paljastaa, mikä on vielä voittoakin arvokkaampi anti kisasta

29.11.2021 11:15 - Iiro Myllymäki

Ernest Lawson on saanut tanssiparistaan Anniina Koivuniemestä rakkaan ystävän.

Näyttelijä Ernest Lawson, 33, voitti yhdessä tanssiopettaja Anniina Koivuniemen kanssa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Kaksikko oli voittonsa jälkeen hämmentyneillä mielillä MTV:n haastattelussa.

- Kohta herään omasta sängystä, on sunnuntaiaamu ja kaikki päivän tapahtumat ovat vasta edessä. Minulla on sellainen olo, että tämä ei ole totta vaan unta, Lawson sanoo MTV:lle.

Intensiivisen TTK-kokemuksen aikana Lawson ja Koivuniemi ovat ystävystyneet. Tätä Lawson pitää voittoakin suuremmassa arvossa.

- Ystävä on löytynyt, ja se on mielestäni paljon arvokkaampaa kuin mikään muu mitä tästä ohjelmasta olisi voinut saada, Lawson sanoo.

Mies toivoo, että kaksikko pääsee vielä tanssimaan yhdessä. Hän kertoo jo pyytäneensä Koivuniemeä opettamaan tanssia hänelle ja vaimolleen.

- Olen jo alustavasti varannut Anniinan opettamaan minua ja vaimoani. Katsotaan, jos joku pyytää vielä joskus keikalle, niin voimme mennä yhdessä, Lawson kertoo.

Anniina Koivuniemelle kyseessä oli ensimmäinen Tanssii tähtien kanssa -kausi, ja nainen ylsi heti voittoon. Lawsonin ja Koivuniemen koko haastattelun näet alta.

Tanssii tähtien kanssa -finaalissa toiselle sijalle ylsivät Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä, ja kolmannelle sijalle tulivat Waltteri Torikka ja Kia Lehmuskoski.

Lue myös: MTV: TTK-tuomari Jorma Uotisen hulvaton kommentti sai yleisön nauramaan - katso video

Lue myös: Kiti Kokkonen avautuu Tanssii tähtien kanssa -ohjelman rankkuudesta: 'Tunnen helpotusta putoamisesta'

Kilpailut

Uusimmat