Kuva: AOP

MTV: Mikko Leppilampi lopettaa TTK-juontajana - "En koe, että minulla on enempää annettavaa"

29.11.2021 16:54 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Minun on aika antaa tilaa muille haasteille, mies kertoi MTV Uutisten haastattelussa.

Mikko Leppilampi, 43, lopettaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontajana. Leppilampi sanoi asiasta MTV Uutisten haastattelussa juuri ennen TTK-finaalia sunnuntaina. 

- Tällainenkin tilanne voi olla positiivinen. Se ei ole niin, että aina joku syrjäytetään tai joku on pettynyt, kun ei saanut enää jatkaa. Minulle on tärkeää, että lopetan omin ehdoin, hymyissä suin ja kiitollisena. Kaikki toisiamme halaten, Leppilampi kertoi MTV:lle.

- En koe, että minulla on hirveästi enempää annettavana. Se on tietty juttu, mitä voit juontajana tehdä. Minun on aika antaa tilaa muille haasteille ja intohimoille, mies jatkoi.

Jatkossa Leppilampi haluaa keskittyä muun muassa näyttelemiseen sekä laulamiseen. 

- Haluan katsoa sen kortin ja antaa sille kaiken. Minulla on nyt sellainen olo Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman myötä, että jotenkin tämä pyöreä luku ja mitä elämässä on tapahtunut ja missä vaiheessa olen ihmisenä, niin tämä on oikea aika lähteä. Tuli vahva intuitio, että tässä se on. Minulla on ollut aina palo taiteelliseen ilmaisuun.

Leppilampi on juontanut suosikkiohjelmaa 10 tuotantokautta, ja hänelle oli tärkeää, että lopettamisesta kerrotaan vasta, kun finaalijakso on näytetty. Kilpailun voitti tällä kaudella näyttelijä Ernest Lawson, 33, yhdessä tanssiopettaja Anniina Koivuniemen kanssa 

Lue myös: Mikko Leppilampi herkistyi podcastissa puhuessaan isyydestä - "Olin laput silmillä"

Lue myös: MTV: TTK-voittaja Ernest Lawson paljastaa, mikä on vielä voittoakin arvokkaampi anti kisasta

Lue myös: Mikko ja Beata Leppilammen lapsi sai kauniin nimen - somessa ihastellaan

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat