Kuva: AOP

Vappu Pimiä ylistää TTK:ssa lopettanutta Mikko Leppilampea - "Annan hänelle täyden tuen"

30.11.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Leppilampi ja Pimiä toimivat pitkään juontajaparina Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Eilen uutisoitiin, että Mikko Leppilampi, 43, lopettaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontajana. Miehen työparina pitkään toiminut Vappu Pimiä, 43, julkaisi kollegansa kunniaksi Instagram-sivullaan kuvia, joiden yhteydessä kertoo yhteistyöstä.

"Se Tanssii Tähtien Kanssa kausi oli siinä! Erityisen eilisestä illasta teki myös se, että se jäi ainakin näillä näkymin minun ja Leppilammen viimeiseksi yhteiseksi suoraksi lähetykseksi", Pimiä pohjustaa.

"Olemme tehneet ohjelmaa yhdessä jo yhdeksän kauden ajan. Tunsimme toki entuudestaan, mutta luonnollisesti yhdessä työskenteleminen on tehnyt meistä entistä läheisempiä ja tätä voisikin kutsua platoniseksi avioliitoksi, sillä vuosien saatossa olemme oppineet lukemaan toisiamme pienestä silmän liikkeestä lähtien ja tietysti pukuhuoneessa on jaettu myös monia asioita. Ja kuten kaikkiin avioliittoihin, on meidänkin liittoon mahtunut niitä ylä- ja alamäkiä, mutta aina on kaikesta voitu puhua ja se on mielestäni erityisen arvokasta", Pimiä jatkaa.

Pimiä myös kehuu, kuinka on aina voinut luottaa Leppilampeen täysin, ja että tärkein asia kameroiden käydessä on nimenomaan luottamus. Lopuksi Pimiä kertoo olevansa iloinen siitä, että Leppilampi tavoittelee nyt unelmiaan.

"Olen aina ollut sitä mieltä, että ihmisen täytyy tavoitella omia unelmiaan, joten olen erityisen iloinen, että Mikko seuraa nyt sydäntään ja unelmiaan. Annan hänelle täyden tuen ja tiedän, että Mikon lahjoilla sekä päättäväisyydellä hän tulee saavuttamaan nuo unelmansa. Kiitos Mikko kaikista näistä vuosista, olet rakas!"

Sunnuntaina MTV:n haastattelussa Lemppilampi kertoi, että haluaa keskittyä tulevaisuudessa muun muassa näyttelemiseen sekä laulamiseen. 

- Haluan katsoa sen kortin ja antaa sille kaiken. Minulla on nyt sellainen olo Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman myötä, että jotenkin tämä pyöreä luku ja mitä elämässä on tapahtunut ja missä vaiheessa olen ihmisenä, niin tämä on oikea aika lähteä. Tuli vahva intuitio, että tässä se on. Minulla on ollut aina palo taiteelliseen ilmaisuun, Lempilampi paljasti.

Näet Pimiän julkaisun kokonaisuudessaan alta.

Jos julkaisu ei näy, niin katso se täältä.

Lue myös: MTV: Mikko Leppilampi lopettaa TTK-juontajana - "En koe, että minulla on enempää annettavaa"

Lue myös: MTV: Vappu Pimiä vieraili vanhassa chat-studiossaan ja reagoi 20 vuoden takaiseen lähetykseen

Kilpailut

Uusimmat