Kuva: All Over Press

Kanye West haluaa Kim Kardashianin takaisin kolmesta syystä: "Näiden lisäksi on vielä imagosyy"

08.12.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

West ja Kardashian erosivat aiemmin tänä vuonna.

Page Six -julkaisun mukaan Kanye Westillä, 44, on pyhä lista, joka selittää sen, miksi hän haluaa palata yhteen vaimonsa Kim Kardashianin, 42, kanssa.

- Hän kutsuu Kimin takaisinvoiton syitä pyhäksi kolminaisuudeksi, eräs ystävä on kertonut medialle.

Ensimmäinen syy löytyy ymmärryksestä. 

- Hän ei ole varma siitä, pystyykö kukaan muu nainen sietämään häntä. Hänessä on paljon "siedettävää", mutta Kim on tottunut jo niihin kaikkiin, eikä Kanyen tarvitse selittää hänelle asioita. Kim tietää, miten Kanyen kanssa toimitaan, kun hän ui syvissä vesissä.

Toinen syy on tietenkin lapset. Parilla on neljä yhteistä lasta. North, 8, Chicago, 3, Saint, 5, ja Psalm, 2. Kolmas syy sen sijaan on uskonto.

- Hän on hyvin uskonnollinen ihminen, eikä hän halua siitä syystä erota. Toki näiden lisäksi on vielä imagosyy. Kanye miettii paljon sitä, miltä hän näyttää ja hän tietää, että Kim näyttää erittäin hyvältä hänen vierellään.

Lähipiirin mukaan Kardashianilla ei kuitenkaan ole minkäänlaisia suunnitelmia palata yhteen Westin kanssa. Tällä hetkellä hän tapailee Pete Davidsonia, 28, ja hänen kerrotaan olevan onnensa kukkuloilla. 

- Hän käyttäytyy kuin teini. Hän kikattelee koko ajan. Näyttää siltä, että Pete on saanut hänet tuntemaan kuin aika olisi kulkenut 20 vuotta taaksepäin. Hän on erittäin onnellinen, lähipiiristä kerrottiin Page Six -julkaisulle.

- Lapset ovat Kimille kaikki kaikessa ja hänelle on tärkeää, että hänellä ja Kanyella on hyvät välit jo ihan lasten takia. Mutta he eivät tule palaamaan yhteen, lähipiiristä kerrotaan.

Lue myös: Kanye Westin Instagram on nyt tyhjää täynnä - hämmensi vastikään pusukuvalla Kim Kardashianin kanssa

Lue myös: Kanye West haluaa korjata perheensä Kim Kardashianin kanssa: "Kuulitte oikein, sanoin vaimoni"

Lähtee: Page Six, Elle

Kilpailut

Uusimmat