Kuva: AOP

Kourtney Kardashian joutui kauneusleikkauskommenttien kohteeksi - vastasi napakasti takaisin

10.12.2021 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kommentoijan mukaan Kardashian olisi käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa.

Kourtney Kardashian, 42, joutui muutama päivä sitten keskellä kauneusleikkauskeskustelua. Internetissä levisi vanha kuva Kourtneysta sekä hänen siskoistaan Kimistä ja Khloésta. Vuosien takaisessa kuvassa kolmikko poseeraa kameralle pelkissä bikineissä.

Kommentointi kääntyy kuvan osalta hetkessä kauneusleikkauksiin. Joidenkin mukaan ainoa, joka ei ole muuttunut, on Kourtney. Eräs kommentoija kuitenkin on asiassa täysin eri linjoilla. Hänen mukaan myös Kourtney on käynyt läpi lukuisia leikkauksia, hän on vain onnistunut säilyttämään luonnollisen lopputuloksen.

"Kourtney on käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa. Hän vain on tehnyt sen luonnollisella tavalla, joka korostaa hänen piirteitään, mutta ei muuta niitä. Botoxia, nenäleikkaus, jonkinlainen pepunkohotus, näin muutamia mainitakseni," kommentoija totesi.

Kourtney ei jäänyt sanattomaksi, vaan vastasi kommentoijalle erittäin osuvalla tavalla. 

"Ei voi olla parempaa kohteliaisuutta kuin se, että olet liian hyvä ollaksesi totta. Brasilialainen pepunkohotus, kiitos. Ja sinähän vasta aloitit," hän totesi kommentissaan.

Julkaisun kommentteineen näet alta. Tai täältä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Kardashian ottaa itse kantaa ikäviin nettikommentteihin. Vain muutamia viikkoja sitten joku kommentoi hänen kuvaansa Kourtneyn näyttävän siltä, kuin olisi raskaana. 

"Aiommeko käydä tämän keskustelun joka kerta, kun julkaisen kuvan?", Kourtney totesi tuolloin ja viittasi siihen, että hänen vatsansa on ollut tarkkailun kohteena yhtä pitkään, kuin hänen suhteensa Travis Barkerin kanssa on ollut julkinen.

Lue myös: Fani kommentoi Kourtney Kardashianin äitiyttä - Kardashian vastasi jämäkästi takaisin

Lue myös: Kourtney Kardashian joutui raskaushuhujen pyörteisiin - nainen kommentoi napakasti

Lue myös: Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin TikTok-esiintyminen jakoi mielipiteet

Lähde: ET Online

Kilpailut

Uusimmat