Kuva: Shutterstock

Etkö keksi joululahjaideoita? Lahjan saajan horoskooppimerkki ohjaa mieleisen lahjan valinnassa

18.12.2021 12:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Horoskoopit voivat auttaa myös joululahjojen valinnassa.

Kauris

Maanläheinen ja käytännöllinen kauris arvostaa esineitä, jotka tekevät elämästä helpompaa tai näppärämpää. Ainakaan tämän merkin (jos minkään) kohdalla ei siis kannata haksahtaa krääsään, vaan panostaa johonkin hyötyesineeseen.

Vesimies

Vesimies saatetaan nähdä tähtikartan outolintona tai oman tien kulkijana. Älä epäröi siis vesimiehen lahjankaan kanssa, vaan menee rohkeasti hänen omia outoksiaan ja mahdollisesti erikoisia kiinnostuksiaan kohden.

Kalat

Mikä ilahduttaisikaan syvällistä merkkiä enemmän kuin itsetutkiskelu ja pintaa syvemmät vedet. Kalat saattaisikin innostua esimerkiksi mystiikkaan johdattelevasta kirjasta taikka ennustuskorteista.

Oinas

Impulsiivinen ja jatkuvasti energinen oinas voisi hyötyä lahjasta, johon voi silloin tällöin purkaa ylimääräistä energiaansa. Tämän merkin kohdalla voikin siis kääntyä esimerkiksi urheiluvälineiden puoleen.

Härkä

Mukavuudenhaluinen härkä tosiaankin rakastaa kaikkea, josta olo tulee lokoisaksi. Härkä arvostaakin esimerkiksi lämpöisiä sukkia, vilttejä tai vaikkapa kynttilöitä.

Kaksoset

Loputtoman utelias kaksoset haluaa aina oppia ja tietää lisää, joten esimerkiksi kirjalahja voisi olla monelle kyseisen merkin edustajalle nappivalinta.

Rapu

Rapu on eläinradan hoivaajahahmo. Siksi rapua voikin hemmotella lahjalla, jolla merkin edustaja voi hoivata kerrankin myös itseään. Rapu ilahtuu todennäköisesti esimerkiksi vartalonhoitotuotteista kuten voiteista tai kuorinta-aineista.

Leijona

Leijonan kanssa on parempi ottaa överit kuin vajarit. Merkki rakastaa parrasvaloissa säihkymistä eikä pelkää rohkeitakaan valintoja, niinpä leijonan lahjankaan kanssa ei kannata jäädä pliisuksi vaan valita jotakin, jota merkki itsekin uskaltaisi valita.

Neitsyt

Neitsyt on taipuvainen perfektionismiin ja antaa asioille täyden panoksensa. Neitsyttä voikin auttaa kiireen keskellä pysymään hehkuvana ja juuri niin huoliteltuna, kuin merkin edustaja itsekin haluaa nähdä itsensä. Neitsyt voisikin ilahtua vaikkapa jostakin huolella valitusta kasvojen hoitotuotteesta.

Vaaka

Vaaka haluaa jatkuvasti kehittää tietopohjaansa ja ymmärrystään maailmasta, mutta on myös heikkona kauniisiin ja visuaalisesti viehättäviin asioihin. Vaakaa voisikin ilahduttaa vaikkapa kirjalahja, mutta teoksen valinnassa on syytä kiinnittää huomiota sisällön lisäksi myös kanteen.

Skorpioni

Eläinradan kapinallinen haluaa jättää muihin voimakkaan vaikutelman. Skorpionia voikin muistaa esimerkiksi jollakin asenteikkaan värisellä kynsilakalla.

Jousimies

Jousimies liitelee toisinaan haavemaailmoissaan, mutta osaa myös laskea jalat maahan ja suunnitella tarkasti. Jousimies voisikin saada iloa esimerkiksi matkapäiväkirjasta, johon hän voi suunnitella tulevia reissuja sekä kerätä muistoja menneistä.

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä, joita sitoutuminen houkuttaa tänä talvena - katso, onko oma merkkisi joukossa

Lue myös: Suomalaisperheet kokeilivat lahjatonta joulua - "Minusta tärkeintä on yhdessäolo"

Lähde: Elite Daily

Uusimmat