Kuva: AOP

Me Naiset: Lotta Hintsalla uusi suhde - rakastui 52-vuotiaaseen kiipeilyvalmentajaan

15.12.2021 18:45 - Roy Kokkonen

Vuorikiipeilijä Lotta Hintsa huomasi rakastuneensa pitkän eron myötä pitkäaikaiseen kiipeilyvalmentajaansa Don Bowieen.

Vuorikiipeilijä Lotta Hintsa, 33, kertoo Me Naisten haastattelussa uudesta rakkaastaan. Miss Suomi vuodelta 2013 alkoi seurustelemaan pitkäaikaisen kiipeilyparinsa ja valmentajansa Don Bowien, 52, kanssa tammikuussa.

Koronapandemian pakottama pitkä erossa oleminen sai suhteen syventymään rakkaudeksi. Hän kertoo, että he eivät nähneet yli puoleen vuoteen, mutta olivat silti päivittäin tekemisissä.

- Minulle tuli sellainen ikävä, jota en ajatellut tulevan, Hintsa kertoo Me Naisille.

Hintsa kävi välillä treffeillä, mutta huomasi vertaavansa muita miehiä Bowieen. Hintsa matkusti kahdeksi viikoksi Meksikoon, jotta pääsisi kevääksi Yhdysvaltoihin treenaamaan. Hän kokeili kepillä jäätä ja pyysi miestä mukaan. Vastaus oli myöntävä, ja loman jälkeen heistä tuli pariskunta.

Hintsa oli aiemmin naimisissa jääkiekkoilija Kristian Näkyvän kanssa. He päätyivät eroon vuonna 2019. Hintsa on iloinen, että saa jakaa saman elämäntyylin Bowien kanssa. 19 vuoden ikäeron huomaa sekä elämänkokemuksesta että leffoista, joista mies puhuu.

- Donissa näkyy se elämänkokemus ja kypsyys, joka tulee vain elämällä. Vaikka väittäisin, että itseltänikin elämänkokemusta löytyy, kyllä Don on joutunut käymään aikamoisia prosesseja elämässään läpi. Ne ovat tuoneet hänelle ymmärrystä, josta itsekin opin. Olen saanut syvempää perspektiiviä moniin omiin ajatuksiini, Hintsa kertoo.

Lue myös: HS: Lotta Hintsa pelasti ihmishengen vuoristossa - huippu jäi upean teon vuoksi valloittamatta

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat