Kuva: AOP

Harry Potter -ohjaaja paljastaa - yksi asia toi haasteita kuvauspäiville

02.01.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ensimmäisen Harry Potter -elokuvan ohjannut Chris Columbus paljastaa, että lasten kanssa työskentely ei ollut helpoimmasta päästä.

Harry Potter -elokuvien tähdet pohtivat matkaansa velhomaailmassa HBO Maxin Harry Potter 20th Anniversary - Return To Hogwarts -nimisessä erikoisjaksossa, joka julkaistiin tammikuun 1. päivä.

Ensimmäisen elokuvan, Harry Potter ja Viisasten Kivi, ohjannut Chris Columbus kertoo ohjelmassa, että kuvauspäivissä kohdattiin varsinkin eräs haaste: Koska näyttelijät olivat vielä lapsia, heidän keskittymiskykynsä oli lähes olematon.

- Suuri ongelma oli, että huomio vaihteli jatkuvasti asiasta toiseen, Columbus nauraa.

Esimerkiksi Emma Watson, 31, oli tuolloin vasta 10-vuotias, Daniel Radcliffe, 32, 11 ja Rupert Grint, 33, 12. Kolmikko näytteli elokuvien päähenkilöitä, Hermione Grangeria, Harry Potteria sekä Ron Weasleyta.

- He saattoivat sanoa yhden repliikin ja sitten hymyillä kameralle. Harry Potter -elokuvissa näytteleminen oli heille niin suuri, iloinen ja jännittävä asia, että heidän keskittymisensä ei riittänyt kokonaisen kohtauksen kuvaamiseen, ohjaaja jatkaa. 

Emma Watson ja Rupert Grint paljastavat myös ohjelmassa, että he olivat vähällä irtisanoutua rooleistaan suositussa elokuvasarjassa, sillä lapsitähteys oli heille niin raastavaa. Voit lukea lisää täältä.

Harry Potter -elokuvasarja perustuu J. K. Rowlingin samannimiseen kirjasarjaan. Ensimmäinen elokuva, Harry Potter ja viisasten kivi, julkaistiin marraskuussa 2001, viimeisin 2011.

Lue myös: Harry Potter -tähdet paljastavat, että halusivat irtisanoutua rooleistaan: "Olin peloissani"

Lue myös: Daniel Radcliffe ihastui Harry Potter -kuvauksissa vastanäyttelijään: "Olisinpa 10 vuotta vanhempi"

Lue myös: Harry Potter -erikoisjakson traileri nostaa tunteet pintaan: "Tämä sai minut itkemään"

Lähde: E News!

Uusimmat