Kuva: AOP

Emma Watson muistelee Potter-elokuvan hankalaa suudelmaa: "Pelkäsin, ettemme saisi tehtyä sitä"

03.01.2022 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Hermionen ja Ronin suudelmaa oli vaikea kuvata monestakin syystä.

HBO Maxissa on julkaistu Harry Potter 20-vuotisjuhla: Paluu Tylypahkaan -ohjelma, jossa muistellaan J. K. Rowlingin kirjasarjaan perustuvan fantasiaelokuvasarjan tekemistä. Mukana muistelemassa ovat muun muassa elokuvien pääkolmikkoa esittäneet Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson.

Kolmikko muistelee muun muassa merkittävää kohtausta sarjan viimeisestä elokuvasta Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2. Vuonna 2011 julkaistussa elokuvassa tapahtuu jotakin, jota on pohjustettu koko kahdeksanosaisen elokuvasarjan ajan: Ronin ja Hermionen välinen suudelma. Hermionen näyttelijä Emma Watson muistelee, että kohtaus oli suorastaan kammottava. Ronin näyttelijä Rupert Grint ja Watson olivat tunteneet toisensa lapsista saakka ja muodostaneet elokuvien kuvauksissa toisiinsa sisaruksellisen lämpimät välit. Tästä syystä romanttisen kohtauksen kuvaaminen oli vaikeaa.

- Sen oli tarkoitus olla dramaattinen suuteleminen. Me vain repeilimme nauruun. Pelkäsin, ettemme saisi tehtyä sitä, koska emme pystyneet ottamaan sitä vakavissamme, Watson sanoo.

Watson kertoo, että lopulta hänen piti tehdä aloite suutelemiselle, koska hän tiesi, ettei Grintistä olisi siihen.

- Muistan vain kasvojesi lähestyneen omia kasvojani, Grint toteaa.

Tilannetta ei tehnyt helpommaksi se, että monet halusivat olla paikalla, kun kohtausta kuvattiin. Yksi näistä oli Harry Potteria esittänyt Daniel Radcliffe.

- En tehnyt tilannetta helpommaksi. Minulle on kerrottu, että olin täysi mulkku asian suhteen, kun sanoin, että tulen katsomaan teidän suuteluanne, Radcliffe muistelee HBO Max -spesiaalissa.

Erikoisohjelmassa Watson muistelee myös muun muassa ihastustaan näyttelijäkollegaansa Tom Feltonia kohtaan. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Harry Potter -tähdet paljastavat, että halusivat irtisanoutua rooleistaan: "Olin peloissani"

Lue myös: Daniel Radcliffe ihastui Harry Potter -kuvauksissa vastanäyttelijään: "Olisinpa 10 vuotta vanhempi"

Lähteet: Entertainment Weekly, Screenrant, Insider

Kilpailut

Uusimmat