Kuva: AOP

Katsojat hämmentyivät - hittileffassa nähtiin seksilinjan puhelinnumero

05.01.2022 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Don't Look Up -elokuvassa nähty puhelinnumero olikin oikea.

Muun muassa Leonardo DiCaprion, 47, Jennifer Lawrencen, 31, sekä Meryl Streepin, 72, tähdittämästä Don't Look Up -elokuvasta tuli julkaisunsa jälkeen melkoinen hitti. Se nousi monissa maissa, myös Suomessa Netflixin katsotuimpien listalle.

Eräässä kohtauksessa DiCaprion hahmo nähdään mainoksessa, jossa hän kehottaa amerikkalaisia soittamaan numeroon 1-800-532-4500, jos he etsivät itselleen mielenrauhaa uutisten jälkeen, jotka kertovat maapallon tuhoutumisesta.

Osa katsojista halusi tietenkin testata, onko numero aito, ja kyllä oli. Tietojen mukaan numero johti seksilinjalle. Muun muassa People sekä New York Post ovat uutisoineet, että numerossa naisääni toivottaa soittajan tervetulleeksi Amerikan kuumimmalle linjalle. 

"Pila" on otettu pääasiassa innostuneina vastaan katsojien keskuudessa.

"Soitin Don't Look up -elokuvassa nähtyyn numeroon. Kyseessä oli seksilinja. Miten nokkela pila."

"Aikamoista, että asteroidistressin ehkäisypuhelinnumero onkin seksilinja."

Sitä ei tiedetä varmuudella, onko kyseessä työryhmän harkittu pila vai pelkästään huomiotta jäänyt yksityiskohta. 

Kerroimme aimmin mokasta, jonka eräs katsoja elokuvasta bongasi. Eräässä kohtauksessa vilahtaa nimittäin kuvausryhmä. Ohjaaja selitti silmiinpistävää "mokaa" ja kertoi, että kyseessä oli harkittu ratkaisu.

”Hyvin huomattu! Jätimme tuon välähdyksen kuvausryhmästä elokuvaan tarkoituksella. Sen tarkoitus on kunnioittaa muistoa elokuvan kummallisesta kuvaamiskokemuksesta”, McKay kirjoitti Twitterissä. 

Paljastuksia elokuvasta on tehty myös puvustajan näkökulmasta. Susan Matheson kertoi nimittäin, että Timothée Chalamet, 26, hahmo sai inspiraatiota jokaisen tuntemasta hahmosta. Aiheesta voit lukea lisää täältä

Lue myös: Uutuuselokuvan kuvaukset olivat koitua Leonardo DiCaprion koirien kohtaloksi

Lue myös: Näyttelijäkollega pilasi Jennifer Lawrencen kohtauksia Netflixin hittielokuvassa

Lähde: Metro.Co.Uk

Kilpailut

Uusimmat