Kuva: AOP

Dwayne Johnson pohti presidenttiehdokkuutta: "Olen johtaja ja isänmaallinen, mutta en poliitikko"

06.01.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dwayne Johnsonin ehdokkuutta tukisi erään gallupin mukaan lähes puolet amerikkalaisista. Näyttelijä ottaa tuloksen vastaan nöyränä.

Näyttelijä-yrittäjä Dwayne "The Rock" Johnsonin, 49, nimi on ollut jo vuosia esillä, kun Yhdysvalloissa on pohdittu tulevia presidenttiehdokkaita. Viime keväänä tehdyn gallupin mukaan lähes puolet amerikkalaisista, noin 46 prosenttia, tukisi Johnsonia, jos tämä hakisi presidentiksi.

Johnson kertoo CNN-haastattelussa, että ottaa gallupit nöyränä vastaan, mutta ei koe olevansa millään tavalla poliitikko.

- Tuollainen gallup vetää nöyräksi. En kuitenkaan tiedä mitään poliitikon työstä ja en tiedä, onko minulla politiikkageeniä DNA:ssani. Olen kyllä johtaja ja isänmaalinen, mutta en poliitikko, Johnson sanoo.

- Haluan, että minuun luotetaan ja että minun ympärilläni ketään ei tuomita. En välitä siitä, missä asut, minkä värinen olet, mitä teet työksesi ja mitä pankkitilisi sanoo. Ihmisen on hyvä työskennellä kovasti, pitää huolta perheestään, olla hyvä ja kiltti muille sekä pitää hauskaa. Kuten sanoin, minusta ei tulisi hyvää poliitikkoa, Johnson jatkaa.

Johnson tuki viime vaaleissa Joe Bidenia, joka lopulta voitti Donald Trumpin. Johnson sanoi viime syksynä, että hänellä voisi olla tarvittavia kykyjä, mutta ei tiedä, olisiko silti hyvä ehdokas

- Aluksi pitää sanoa, että en tiedä juuri mitään politiikasta. Välitän kuitenkin maastamme ja välitän jokaisesta amerikkalaisesta, joka rakastaa tätä maata. Minulla voisi olla tiettyjä kykyjä johtajana toimimiseen, mutta se ei todellakaan tee minusta heti hyvää presidenttikandidaattia. Tässä tilanteessa olen nyt, hän kommentoi Vanity Fair -julkaisun haastattelussa.

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnsonista presidentti? Lähes puolet yhdysvaltalaisista tukisivat ehdokkuutta

Lue myös: Dwayne "The Rock "Johnson ottaa kantaa presidenttihuhuihin - "Minulla voisi olla tiettyjä kykyjä"

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat