Kuva: Senja Rapila

Lauri Tähkä poistettiin myymälästä - "Kuin olisin pahempikin myymälävaras"

12.01.2022 16:46 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tähkä kertoo kokemuksestaan suositulla Instagram-sivullaan.

Laulaja-lauluntekijä Lauri Tähkä, 48, kertoo Instagram-sivullaan hiihtoreissustaan, joka päättyi epäonnistuneeseen ostoreissuun. Tähkä oli päättänyt ostaa itselleen toppatakin lenkin jälkeen, mutta osto jäi kokonaan tekemättä koronapassisäädöksen vuoksi.

"Ajoin tänään Leville hiihtämään, koska ajattelin, että samalla reissulla hankin uuden toppatakin. Hiihdin parinkymmenen kilsan hiihtolenkin ja puolihikisenä astelin Zero Point nimiseen ”keskukseen.” Pyöröovien jälkeen minulta kysyttiin koronapassia, jonka näytin ja sen jälkeen minulta vaadittiin myös henkkareita, joita en näyttänyt, koska minulla ei niitä ollut, kun en kanna henkkareita urheillessani mukanani", Tähkä kirjoittaa.

Muutaman minuutin kuluttua muusikko poistettiin paikalta, koska henkilötodistus puuttui.

"Kävelin silti suoraan sisään talvitakkikauppaan. Kaupan henkilökunta otti minut erittäin ystävällisesti vastaan, mutta kolmen minuutin kuluttua järjestyksenvalvoja tuli myymälään ja heitti minut myymästä pihalle kuin olisin pahempikin myymävaras, koska minulla ei ollut näyttää henkkareita. Minähän näytin jo koronapassin, jossa näkyy minun henkilöllisyyteni, yritin selittää", Tähkä sanoo.

""Ei käy" - minulle ärähdettiin ja lensin talvitakkimyymälästä ulos kuin leppäkeihäs.
Nyt ei ole talvitakkia eikä kauppiaalla takkirahoja. Alkaa hommat menemään kyllä pikkusen yli hilseen", muusikko jatkaa.

Sosiaali- ja terveysministeriö linjaa verkkosivuillaan koronapassista muun muassa seuraavasti, jos koronapassi on käytössä: "Asiakkaiden tai muiden tilaisuuteen tai tapahtumaan osallistuvien olisi näytettävä koronapassi sisäänpääsyn yhteydessä. Jos asiakas tai osallistuja ei näyttäisi koronapassia, tilaisuuden tai tapahtuman järjestäjän olisi estettävä henkilön sisäänpääsy tai osallistuminen. Velvoitetta esittää koronapassi ei siis ole, mutta sen esittämättä jättäminen estäisi pääsyn tilaisuuteen tai tilaan, jossa passi on otettu käyttöön. Koronapassin näyttämisen yhteydessä voidaan edellyttää henkilöllisyystodistuksen näyttämistä."

Näet Tähkän julkaisun alta tai tästä.

Lauri Tähkä esiintyy Iskelmä Gaalassa Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 18. helmikuuta. Liput kaikkien aikojen suurimpaan Iskelmä Gaalaan pääset ostamaan tästä linkistä. Esiintymässä ovat myös muun muassa Erika Vikman, Kaija Koo, Juha Tapio ja Haloo Helsinki.

Lue myös: Radion suosikkijuontajat yllättivät Lauri Tähkän erilaisella synttärilaululla - katso video

Lue myös: Lauri Tähkä häpesi ensin hittinsä sanoituksia - "Tämä on niin ihastumisbiisi"

Lähde: STM

Korjattu juttua: Otsikko 13. tammikuuta klo 16.00

Kilpailut

Uusimmat