Kuva: AOP

Machine Gun Kelly esittelee Megan Foxin kihlasormusta - korulla huima arvo

14.01.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pariskunta kihlaantui eilen 13. tammikuuta.

Näyttelijä Megan Fox, 35, ja räppäri Machine Gun Kelly, 31, ovat menneet kihloihin. Fox julkaisi 13. tammikuuta Instagram-sivullaan suloisen videon, jossa kosintahetki nähdään.

"Heinäkuussa 2020 istuimme tämän puun alla ja pyysimme taikaa. Oli selvää, että kohtaamme kipua lyhyessä ajassa. Olimme tietämättömiä siitä, millaista työtä ja millaisia uhrauksia parisuhde tulee vaatimaan", Fox muun muassa kirjoittaa. Voit katsoa videon täältä. 

Machine Gun Kelly taas julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan kihlasormuksesta, jonka hän suunnitteli itse yhdessä korusuunnittelija Stephen Websterin kanssa

"Smaragdi on hänen syntymäkivensä ja timantti minun. Ne kietoutuvat yhteen orjantappuranauhalle, joka vetää yhteen saman sielun kahdeksi puoliskoksi muodostaen sydämen, joka on rakkautemme", Machine Gun Kelly kirjoittaa julkaisun yhteydessä. 

Page Six -julkaisun haastattelussa koruasiantuntija Olivia Landau arvioi, että sormuksen arvo on todennäköisesti noin 50 000-75 000 dollaria, eli noin 44 000 - 65 000 euroa, riippuen jalokivien laadusta.  

Näet julkaisun sormuksesta alta tai tästä. 

Lue myös: Megan Fox ja Machine Gun Kelly menivät kihloihin - "Joimme toistemme verta"

Lue myös: Machine Gun Kelly otti elokuvaroolin vastaan pelkästään Megan Foxin vuoksi

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat