Kuva: AOP

Pamela Anderson hakee avioeroa - avioliitto turvamiehen kanssa kesti vuoden

21.01.2022 14:15 - Roy Kokkonen

Avioliitto oli Pamela Andersonin viides.

Baywatch-sarjasta tunnettu Pamela Anderson, 54, hakee avioeroa miehestään Dan Hayhurstista. Pariskunta ehti olla naimisissa vain hieman yli vuoden. Asiasta uutisoi Rolling Stone -lehti.

Anderson meni naimisiin turvamiehenään työskennelleen Hayhurstin kanssa kaikessa hiljaisuudessa jouluna 2020 kotimaassaan Kanadassa. Siitä lähtien he ovat asuneet Vancouver Islandilla.

Avioliitto oli Andersonin viides. Hän on aiemmminkin ollut julkisuudessa sangen lyhyiksi jääneiden avioliittojensa takia. 

Ensimmäisen kerran hän meni naimisiin Mötley Crüe -rumpali Tommy Leen kanssa vuonna 1995. He saivat kaksi lasta, mutta erosivat vuonna 1998.

Toisen kerran hän meni naimisiin muusikko Kid Rockin kanssa vuonna 2006, mutta liitto päättyi vain muutamaa kuukautta myöhemmin.

Kolmannen kerran Anderson avioitui vuonna 2007, tällä kertaa Rick Salomonin kanssa. Anderson haki avioeroa kymmenen viikkoa myöhemmin, mutta he jatkoivat kuitenkin on-off-suhteessa, kunnes he erosivat lopullisesti vuonna 2008.

Neljäs avioliitto oli elokuvatuottaja Jon Petersin kanssa vuonna 2020. Se on ollut toistaiseksi Andersonin lyhyin - avieropaperit jätettiin 12 päivää häiden jälkeen.

Lue myös: Kuin Pamela Anderson - katso miltä näyttää Lily James legendaarisessa punaisessa uimapuvussa

Lähde: Rolling Stone

Kilpailut

Uusimmat