Kuva: AOP

Khloé Kardashianille pettämiskohu on ollut valtava sokki - 'He suunnittelivat yhteistä elämää'

22.01.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashianin ex-mies Tristan Thompson petti Kardashiania vielä silloin, kun he olivat yhdessä.

Uutisoimme joulukuun alussa, että Khloe Kardashianin, 37, ex-mies koripalloilija Tristan Thompson, 30, on saanut lapsen. Näin väitti Maralee Nichols -niminen nainen, joka vaatii oikeusteitse Thompsonilta elatusmaksuja. Voit lukea lisää täältä.

Nicholsin mukaan Thompson ja hän harrastivat seksiä viime keväänä Thompsonin 30-vuotisjuhlissa ja tämän seurauksena nainen oli tullut raskaaksi. Tuolloin Thompson seurusteli vielä Kardashianin kanssa. Thompson myönsi lopulta tapauksen ja on myös kertonut olevansa lapsen isä.

Khloé Kardashianille koko pettämiskohu on ollut valtava sokki. Hän nimittäin suunnitteli Thompsonin kanssa yhteistä tulevaisuutta. Kardashian oli jo kertaalleen antanut Thompsonille uuden mahdollisuuden ja hän uskoi, että mies on muuttunut.

- He jopa ajattelivat saada toisen lapsen ja muuttaa pysyvästi yhteen. Se, mitä Thompson lopulta teki, oli Khloélle valtava pettymys ja hän edelleenkin painii surun kanssa, lähde kertoo People-julkaisulle.

Kardashianin perhe on auttanut valtavasti Khloéta surun läpi.

- Perhe kannustaa ja auttaa häntä valtavasti. Khloé on sanonut, että ei koskaan enää anna Tristanille mahdollisuutta, lähde jatkaa.

Thompson ja Khloé Kardashian erosivat ensimmäisen kerran vuonna 2019, kun Thompson muhinoi Kylie Jennerin ystävän Jordyn Woodsin kanssa.

Lue myös: Khloé Kardashianin ex-mies kommentoi Tristan Thompson -kohua: "Khloé ansaitsee koko maailman"

Lue myös: Tristan Thompson myöntää pettäneensä Khloé Kardashiania - ottaa kantaa myös lapsiväitteisiin

Lue myös: Pettämiskohussa rypevä Tristan Thompson maksaa valtavat elatusmaksut uudelle lapselleen

Lähde: People

Uusimmat