Kuva: AOP

Pettämiskohussa rypevä Tristan Thompson maksaa valtavat elatusmaksut uudelle lapselleen

05.01.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tristan Thompson petti viime keväänä Khloé Kardashiania ja Maralee Nichols -niminen nainen tuli raskaaksi.

Uutisoimme aiemmin, että Maralee Nichols -niminen nainen on vaatinut oikeusteitse elatusmaksuja Khloé Kardashianin, 37, ex-mieheltä Tristan Thompsonilta, 30. Naisen mukaan Thompson petti Kardashiania hänen kanssaan viime keväänä ja on näin ollen hänen lapsensa isä. Joulukuussa Thompson vahvisti pettämisen ja nyt, muutamia viikkoja myöhemmin hän on kertonut olevansa Nicholsin pojan isä. Voit lukea lisää täältä.

Hollywood Life -julkaisulle tapauksesta tietoja antanut asianajaja paljasti, että Thompson tulee maksamaan Nicholsille elatusmaksuja ainakin 34 000 dollaria kuukaudessa, eli noin 30 000 euroa.

- Koska Tristanilla on muitakin lapsia, vaikuttaa se elatusmaksun suuruuteen. Thompson tienaa vuodessa noin 10 miljoonaa, ja esityksen mukaan hän maksaisi 40 000 dollaria, mutta kun itse laskin asian, sain tulokseksi 34 000 dollaria.

Asianajajan mukaan maksut jatkuvat siihen asti, kunnes lapsi on täysi-ikäinen. Jos Thompson lopettaa uransa ja hänen palkkatasonsa romahtaa, elatusmaksujen määrä voi muuttua.

Nicholsin ja Thompson harrastivat seksiä viime keväänä Thompsonin 30-vuotisjuhlissa ja tämän seurauksena nainen oli tullut raskaaksi. Tuolloin Thompson seurusteli vielä Kardashianin kanssa.

Lue myös: Khloé Kardashianin ex-mies kommentoi Tristan Thompson -kohua: "Khloé ansaitsee koko maailman"

Lue myös: Pettämiskohun keskellä oleva Tristan Thompson vahvisti isyyden: "Khloé, et ansainnut tätä"

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Uusimmat