Kuva: AOP / AOP

"Käytännössä minut raiskattiin kameroiden käydessä" - Evan Rachel Woodilta uusi syytös Marilyn Mansonia kohtaan

24.01.2022 18:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Evan Rachel Wood kertoo dokumentissaan, että Manson ylitti sovitut rajat musiikkivideon kuvauksissa.

Näyttelijä Evan Rachel Wood, 34, syyttää muusikko Marilyn Mansonia, oikealta nimeltään Brian Warner, 53, raiskauksesta musiikkivideon kuvauksissa. Nainen kertoo asiasta Phoenix Rising -dokumentissaan, jossa käsitellään hänen Mansoniin kohdistamiaan syytöksiä. Wood on aiemmin kertonut kokeneensa ”kammottavaa hyväksikäyttöä” vuosien ajan ollessaan suhteessa Mansonin kanssa.

Wood kertoo Independentin mukaan dokumentissa, että Mansonin Heart-Shaped Glasses -musiikkivideon kuvaukset saivat kammottavan käänteen ja kuvauksissa tapahtui asioita, joista ei ollut sovittu etukäteen. Vuonna 2007 julkaistulla musiikkivideolla Manson näyttää harrastavan seksiä Woodin kanssa samalla, kun pari on tekoveren peitossa.

- Kuvaukset olivat täysin erilaiset kuin luulin niiden olevan. Teimme asioita, joista ei ollut kerrottu minulle etukäteen. Olimme puhuneet simuloidusta seksikohtauksesta, mutta kun kamerat alkoivat pyöriä, hän alkoi penetroitua minuun oikeasti. En ollut missään vaiheessa suostunut sellaiseen. Se oli täyttä kaaosta, Wood muistelee dokumentissa.

Wood sanoo, ettei tuntenut oloaan turvalliseksi tilanteessa eikä kukaan huolehtinut hänestä kuvauksissa.

- Videon kuvaaminen oli hyvin traumatisoiva kokemus. Tunsin oloni kamalaksi ja minulla oli olo, että olisin tehnyt jotain häpeällistä. Huomasin, että kuvausryhmä tunsi olonsa epämukavaksi eikä kukaan tiennyt, mitä tehdä, Wood kertoo.

- Tuolloin tapahtui ensimmäinen rikollinen teko minua vastaan. Minut käytännössä raiskattiin kameroiden käydessä, Wood sanoo dokumentissa.

Nainen kertoo, että Manson käski häntä kertomaan haastatteluissa, että videokuvaukset olivat romanttiset. Wood ei uskaltanut kertoa totuutta, koska pelkäsi Mansonin reaktiota.

- Video oli vasta alkua sille väkivallalle, joka eskaloitui suhteemme aikana.

Mansonin edustajat eivät ole kommentoineet Woodin väitteitä musiikkivideon kuvauksista.

Evan Rachel Wood esitti ensimmäisen kerran julkisesti syytöksiä Marilyn Mansonia kohtaan viime vuoden helmikuussa. Tämän jälkeen moni muukin nainen on kertonut vastaavanlaisista kokemuksista muusikon kanssa. Yhteensä ainakin 15 naista on syyttänyt Mansonia teoista, joihin lukeutuu seksuaalista häirintää ja ahdistelua, uhkailua ja henkistä väkivaltaa. Manson on kiistänyt syytökset ja kutsunut niitä ”kamaliksi todellisuuden vääristelyiksi”.

Lue myös: Evan Rachel Wood lähetti ytimekkäät terveisensä Marilyn Mansonille - taustalla Kanye West -kohu

Lue myös: Marilyn Manson lukitsi naisystäviään "pahojen tyttöjen huoneeseen" - syytetään psykologisesta kidutuksesta

Lähde: Independent

Uusimmat