Kuva: AOP

Marvelin uusi supersankarielokuva rikkoi Disney+-ennätyksen - huima määrä katseluja

24.01.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Eternals tuotti viime syksynä elokuvateattereissa yli 400 miljoonaa dollaria. Nyt se on katsottavissa Disney+-palvelussa.

Marvel-sarjakuviin perustuva Eternals-elokuva julkaistiin elokuvateattereissa viime syksynä ja se tuotti maailmanlaajuisesti yli 400 miljoonan dollarin, eli yli 354 miljoonan euron, lipputulot.

Disney, joka Marvel-universumin omistaa, saattoi odottaa elokuvalta suurempaakin tulosta, mutta esimerkiksi pandemia-aika sekä vaihtelevat arvostelut vaikuttivat suosioon, uutisoi Direct-sivusto.

Eternals on kuitenkin julkaistu nyt Disney+-palvelussa, jossa se rikkoi katseluennätyksen. Eternalsia katsottiin ensimmäisen viiden päivän aikana yli kahdessa miljoonassa kodissa ja näin siitä tuli suurimman suosion Disney+:n julkaisussa kerännyt elokuva. Edellistä ennätystä piti hallussaan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings -elokuva.

Eternals kertoo Ikuisista, jotka suojelevat maapalloa pahoilta deviaaneilta. Elokuvaa tähdittävät muun muassa Salma Hayek, Angelina Jolie sekä Game Of Thrones -sarjasta tutut Kit Harington ja Richard Madden

Lue myös: Eternals-leffassa nähdään Marvel-elokuvien ensimmäinen homosupersankari - Kit Harington ylistää

Lue myös: Angelina Jolie toi lapsensa Marvel-elokuvan ensi-iltaan - katso, miltä perhe näyttää nykyään

Lue myös: Eternals-leffassa on Marvel-elokuvien ensimmäinen seksikohtaus - ohjaaja perustelee

Lähde: Direct

Uusimmat