Kuva: AOP / Kimmo Brandt

MTV: Renny ja Johanna Harlin aikovat muuttaa Yhdysvaltoihin - paljastavat, mitä haluavat kodilta

25.01.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Harlinit ovat tällä hetkellä Kreikassa elokuvan kuvauksissa.

Suomalainen ohjaajalegenda Renny Harlin, 62 sekä näyttelijä Johanna Harlin, 27, viettävät tällä hetkellä aikaa Kreikassa, jossa Renny Harlin uuden elokuvan, The Bricklayer, kuvaukset ovat alkamassa. Pariskunta paljastaa tuoreessa MTV:n haastattelussa, että kuvausten jälkeen he aikovat muuttaa Miamiin Yhdysvaltoihin.

- Olimme Miamissa joulun alla ja kävimme katsomassa kiinteistönvälittäjien kanssa monia koteja. Löysimme sieltä pari lempparia, mutta jatkamme etänä tutkintoja. Aiomme muuttaa pysyvästi Miamiin toukokuun puolessa välissä ja teemme sieltä käsin töitä etänä, Renny Harlin kertoo kertoo MTV:n haastattelussa.

- Meidän kriteerimme on se, että haluamme uuden kodin sijaitsevan rannalla ja siinä on oltava merinäköala, Johanna Harlin jatkaa.

Renny ja Johanna Harlin myös kertovat, että seuraava koti on todennäköisesti pilvenpiirtäjässä, jossa se asuvat tovin ja katsovat samalla omaa taloa. Heillä on Suomessa kakkoskoti, jota he remontoivat. Kyseinen kesähuvila sijaitsee Tammion Saaressa Haminassa.

- Kesäpaikkaprojekti on täydessä vauhdissa menossa eteenpäin. Koska se sijaitsee saaressa, työntekijät pääsevät sinne keleistä riippuen, joko joutuvat odottamaan vahvempia jäitä tai jäiden sulamista. Remontti tulee kestämään koko vuoden, mutta ehkä me pääsemme kesän lopussa käymään siellä, Renny Harlin pohtii.

Harlinien tapahtumarikasta elämää seuraava realityohjelma The Harlins saapuu mtv-palveluun tänä keväänä.

- Olen aina ajatellut, ettei minulla ole syytä tai aikaa tehdä sellaista. Kun puhuin Johannan kanssa tästä, tulimme siihen tulokseen, että jos ei nyt, niin milloin. On suuri kunnia, että joku haluaa tehdä meistä ohjelman ja voimme taltioida elämäämme. Mikä etuoikeus, että tämä taltioidaan ja tämä on lastemme ja lastenlastemme katsottavissa, Harlin kertoi viime vuoden lopulla Sadun sunnuntaivieras -podcastissa.

Lue myös: Renny ja Johanna Harlinin elämästä tehdään realityohjelma - "Näytämme, mitä pinnan alla on"

Lue myös: Renny Harlin haaveilee perheenlisäyksestä Johanna-vaimon kanssa: "Se on korkeamman voiman käsissä"

Lue myös: Renny Harlin paljastaa MTV:lle, mitä asiaa katuu elämässään eniten - "Usko järkkyi pahasti"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat