Kuva: AOP / AOP

Marilyn Manson kiistää Evan Rachel Woodin raiskaussyytöksen - 'Helppo osoittaa vääräksi'

26.01.2022 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Marilyn Manson on vastannut asianajajansa välityksellä väitteeseen, että hän olisi "käytännössä raiskannut" Evan Rachel Woodin musiikkivideonsa kuvauksissa.

Marilyn Manson, 53, on vastannut asianajajansa välityksellä entisen kumppaninsa Evan Rachel Woodin, 34, raiskaussyytökseen. Wood väittää dokumentissaan Phoenix Rising, että hänen silloinen seurustelukumppaninsa Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, ”käytännössä raiskasi” hänet musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2007. Naisen mukaan hän oli sopinut simuloidun seksikohtauksen kuvaamisesta, mutta kuvauksissa Manson alkoi penetroitua häneen oikeasti.

Mansonin asianajaja Howard King kiistää Woodin uudet syytökset People-lehdelle antamassaan tiedotteessa. Kingin mukaan Manson ei harrastanut seksiä Woodin kanssa musiikkivideon kuvauksissa.

- Kaikista Evan Rachel Woodin valheellisista väitteistä, joita hän on esittänyt Brian Warnerista, hänen sepitelmänsä Heart-Shaped Glasses -musiikkivideon tekemisestä on kaikkein julkein ja helpoin osoittaa vääräksi, koska paikalla oli monia todistajia, asianajaja sanoo tiedotteessa.

Hänen mukaansa Wood oli täysillä mukana koko kuvausten ajan ja myös videon jälkituotannossa.

- Simuloitua seksikohtausta kuvattiin useiden tuntien ajan useista kuvakulmista, ja kuvauksissa oli monia pitkiä taukoja, kun kameroita aseteltiin, asianajaja sanoo.

Wood kertoo dokumentissaan, että musiikkivideon kuvaukset olivat hänelle traumatisoiva kokemus.

- Kuvaukset olivat täysin erilaiset kuin luulin niiden olevan. Teimme asioita, joista ei ollut kerrottu minulle etukäteen. Olimme puhuneet simuloidusta seksikohtauksesta, mutta kun kamerat alkoivat pyöriä, hän alkoi penetroitua minuun oikeasti. En ollut missään vaiheessa suostunut sellaiseen. Se oli täyttä kaaosta, Wood sanoo.

Nainen on jo aiemmin väittänyt, että Manson kohdisti häneen ”kammottavaa hyväksikäyttöä” vuosien ajan. Yhteensä ainakin 15 naista on noin vuoden sisällä syyttänyt Mansonia teoista, joihin lukeutuu seksuaalista hyväksikäyttöä ja henkistä väkivaltaa. Manson on kiistänyt syytökset ja kutsunut niitä ”kammottaviksi todellisuuden vääristelyiksi”. Miehen mukaan hänen intiimit suhteensa ovat aina perustuneet keskinäiseen suostumukseen.

Lue myös: "Käytännössä minut raiskattiin kameroiden käydessä" - Evan Rachel Woodilta uusi syytös Marilyn Mansonia kohtaan

Lue myös: Marilyn Manson lukitsi naisystäviään "pahojen tyttöjen huoneeseen" - syytetään psykologisesta kidutuksesta

Lähde: People

Uusimmat