Kuva: Emmi Moilanen

Niko Nousiainen luuli soittavansa pilapuhelun, mutta joutuikin itse huijatuksi - "Olisitko valmis riisumaan kaiken?"

27.01.2022 15:15 - Roy Kokkonen

NRJ:n iltapäiväjuontaja Niko Nousiainen soitti pilapuhelun, jossa kysyi mahdollisuutta päästä Big Brotherin uudelle kaudelle. Vastaus yllätti miehen täysin.

NRJ-radiokanavan iltapäiväjuontaja Niko Nousiainen joutui lähetyksessään soittamaan pilapuhelun - mutta tulikin itse huijatuksi. Ennen radiouraansa hän tuli tunnetuksi tosi-tv:stä, erityisesti Big Brotherista, johon hän on osallistunut peräti kaksi kertaa.

Ensimmäisen kerran hänet nähtiin ohjelmassa 3. tuotantokaudella vuonna 2007, jolloin hän tuli kolmanneksi. Toisen kerran hän oli mukana vuonna 2010, tällä kertaa voittaen koko kilpailun.

Pilapuhelun ideana oli soittaa Big Brotherin ohjaajalle, Radio Novan viikonlopuista tutulle Janne Virtaselle, ja pyytää pääsyä uudelle kaudelle.

Janne toteaa aluksi, että mitään virallista tietoa uudesta kaudesta ei ole. Nikon yllätykseksi Janne kuitenkin innostuu ajatuksesta ja ehdottaa, että Niko tulisi mukaan peiteroolissa.

- Oletko sä tällä hetkellä muuten parisuhteessa, Janne täräyttää.

- Olen, onko se ongelma, Niko vastaa hämmentyneenä.

- No, musta olisi hauskaa, jos sä olisit sellainen, joka flirttailee kaikkien kanssa. Ja pääsisi mahdollisesti ykkös-, kakkos- ja kolmospesällekin. Tai sitten vastaavasti, jos toi ei kiinnosta, niin olisit sellainen, joka haastaa riitaa kaikkien kanssa, Janne kertoo visiotaan.

Kupletin juoni oli, että Jannelle oli kerrottu puhelusta etukäteen. Niko ei sitä kuitenkaan tiennyt, joten puhelun edetessä hän muuttuu yhä punaisemmaksi, vaikka vastaakin myöntävästi.

Puhelun edetessä Janne heittää lisää vettä myllyyn.

- No, olisitko valmis riisumaan kaikki vaatteet? Tarkoitan, että olisitko valmis tekemään ihan mitä tahansa, mitä tuotanto pyytää sua tekemään? 

Lopulta tilanne paljastetaan Nikolle, joka repeää täysin. Katso koko tilanne NRJ:n TikTok-kanavalta tai alta:

@nrjfinland

PITÄISKÖ NIKON MENNÄ BIG BROTHERIIN KOLMANNEN KERRAN? 😎 #nrjfinland #pilapuhelu #fyp #foryoupage #fypシ

♬ alkuperäinen ääni - Radio NRJ Finland

Lue myös: Redraman sometili kaapattiin - Aku Hirviniemi kertoi samalla omasta kokemuksestaan

Kilpailut

Uusimmat