Kuva: AOP

Bridgerton-tähti vetoaa faneihinsa: "Älkää jakako mielipiteitänne kropastani"

31.01.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Nicola Coughlan toivoo, ettei hänen ulkonäöstään lähetettäisi hänelle viestejä.

Netflix-hitti Bridgertonista suurelle yleisölle tunnetuksi tullut Nicola Coughlan, 35, vetoaa faneihinsa, jotta nämä eivät toisi ilmi mielipiteitään hänen kropastaan. Irlantilaisnäyttelijä kirjoittaa aiheesta Twitterissä.

”Jos teillä on mielipide kropastani, olkaa kilttejä älkääkä jakako sitä minulle. Suurin osa ihmisistä on hyväntahtoisia eivätkä pyri olemaan loukkaavia, mutta olen vain yksi todellinen ihminen. On hyvin vaikeaa ottaa vastaan sitä painolastia, joka tulee tuhansista ulkonäkööni kohdistuvista mielipiteistä, joita minulle lähetetään suoraan joka päivä”, Coughlan kirjoittaa.

Nainen sanoo ymmärtävänsä, että hän on tv-uransa myötä julkinen hahmo ja tästä syystä ihmisillä on hänen ulkonäöstään paljon mielipiteitä.

”Anon kuitenkin, että ette lähetä mielipiteitänne minulle suoraan”, Coughlan päättää kirjoituksensa.

Twiittinsä yhteydessä nainen on jakanut peilin kautta otetun selfien itsestään. Coughlan on ottanut twiitistään kommentointimahdollisuuden pois. Julkaisun näet alta tai tästä linkistä.

Nicola Coughlan näyttelee suositussa Bridgerton-draamasarjassa Penelope Featheringtonia. Nainen nähdään myös tulevalla sarjan toisella kaudella. Historiallinen draama jatkuu 25. maaliskuuta. Ensimmäinen kausi oli valtava menestys, ja se sai peräti 12 Emmy-ehdokkuutta. Fanien pettymykseksi ensimmäisellä kaudella hurmannut Regé-Jean Page ei ole mukana uudella kaudella.

Lue myös: Bridgerton-faneille iloisia uutisia - toisen tuotantokauden julkaisupäivämäärä selvisi

Lue myös: Podcast-juontaja kutsui Bridgerton-tähteä "lihavaksi tytöksi" - näyttelijä ei jäänyt sanattomaksi

Lue myös: Kim Kardashianilla ja Bridgerton-sarjalla yllättävä yhteys - nainen sekosi saadessaan tietää

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat