Kuva: AOP

Mel B paljastaa entisen avioliittonsa karut seuraukset - herää vieläkin öisin häpeään ja pelkoon

02.02.2022 15:15 - Iiro Myllymäki

Mel B on syyttänyt ex-miestään Stephen Belafontea henkisestä ja fyysisestä väkivallasta.

Spice Girls -yhtyeen Scary Spicena tunnetuksi tullut Mel B, eli Melanie Brown, 46, on kertonut haastattelussa traumaattisesta avioliitostaan ja sen jättämistä seurauksista. Mel B oli naimisissa Stephen Belafonten, 46, kanssa kymmenen vuoden ajan, ja pari erosi vuonna 2017. Mel B on syyttänyt ex-miestään julkisesti sekä henkisestä että fyysisestä väkivallasta suhteen aikana.

Stephen Belafonte ja Mel B (kuva: AOP)

Mel B kertoo The Sunin haastattelussa kärsivänsä tapahtumien seurauksena traumaperäisestä stressihäiriöstä. Nainen kertoo kivuliaiden muistojen herättävän hänet edelleen öisin.

- Vielä lähes viisi vuotta tapahtumien jälkeen herään keskellä yötä pelottaviin ääniin ja kuviin, joita ilmestyy aivoihini. Ne ovat asioita, joita olen yrittänyt sysätä pois, mutta jotka tulevat silti pintaan. Ne saavat minut edelleen tuntemaan häpeää ja pelkoa ja hikoilemaan, Mel B sanoo.

Nainen kertoo pyrkineensä selviytymään avioliitossaan turvautumalla alkoholiin ja huumeisiin. Hän kertoo, että hänet oli eristetty hänen perheestään eikä hänellä ollut ketään, kehen tukeutua. Päihteiden käytöllä oli monia seurauksia.

- En tajunnut mistään mitään, kun minua videokuvattiin, kun harrastimme seksiä. Se oli yksi nöyryyttävimmistä asioista, joita koin väkivaltaisen suhteen aikana, Mel B sanoo.

Mel B:llä ja Stephen Belafontella on yksi yhteinen lapsi. Lisäksi naisella on kaksi lasta aiemmista suhteistaan. Belafonte on kiistänyt syytökset väkivaltaisuudesta.

Mel B on aiemmin kertonut eläneensä kaksoiselämää suhteen aikana. Julkisuudessa nainen näytteli, että kaikki on hyvin, mutta suljettujen ovien takana kaikki oli toisin. Hän on myös muistuttanut, että väkivaltaisesta suhteesta pois lähteminen ei ole niin helppoa kuin ehkä luulisi.

- Suhteesta pois pääseminen tuntuu mahdottomalta, koska on tullut eristetyksi. Jotkut naiset eivät edes saa käyttää kännykkäänsä tai pääse käsiksi rahoihinsa. Näin oli minun tilanteessani. Sinut eristetään muusta maailmasta. Normaaliksi tilanteeksi muodostuu se, että elät väkivaltaisessa suhteessa ilman poispääsyä, Mel B on sanonut.

Jos kärsit lähisuhdeväkivallasta, voit soittaa Nollalinjan maksuttomaan auttavaan puhelimeen numeroon 080 005 005 mihin kellonaikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi palvelussa on chat-mahdollisuus arkisin kello 9–15. Akuutissa hätätilanteessa soita hätänumeroon 112.

Lue myös: Spice Girlsin Mel B eli pitkään kaksoiselämää - "Suljettujen ovien takana kaikki oli toisin"

Lue myös: Mel B:n seksilelukommentti leikattiin pois Adele-konsertin tv-esityksestä - "Se oli vaivaannuttavaa"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat