Kuva: AOP

Saako And Just Like That jatkoa ja palaako kaivattu Kim Catrall Samanthaksi? Sarjan luoja kommentoi

03.02.2022 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Sinkkuelämää-sarjan jatko-osa And Just Like That huipentuu HBO Max -suoratoistopalvelussa ja jättää innokkaat fanit kyselemään nähdäänkö jatko-osalle vielä jatkokausia.

Sarjojen luoja Michael Patrick King kertoo haastattelussaan, että haluaisi ehdottomasti nähdä And Just Like Thatin jatkuvan useammille tuotantokausille.

- Ehdottomasti kyllä, King lupailee.

King kertoo, että jatko-osan teossa onnistuttiin hyvin siitäkin huolimatta, että yksi neljästä pääosanäyttelijästä Kim Cattrall, 65, ei halunnut palata rooliinsa Samanthana. King on myös oikeassa, sillä sarja on noussut HBO Maxin tämän hetken suosituimmaksi alkuperäissarjaksi.

- Luulen, että ilo on siinä, että tunnet heidät. Olet tuntenut heidät 20 vuotta, 35-vuotiaasa 55-vuotiaaksi. Olet niin innoissasi siitä, koska se tuntuu kodilta, King kuvailee.

Jo vuonna 2016 oli tekeillä kolmas Sinkkuelämää-elokuva, joka kuitenkin jäi suunnitteluasteelle Cattrallin vetäydyttyä roolistaan jo tuolloin. 

- Se oli pettymys aikanaan, koska minulla oli hyvä tarina ja rakastin kirjoittaa Samanthaa. Täytyy katsoa realiteetteja, et voi pakottaa näyttelijää esittämään roolia, King kertoo.

Samanthan hahmo on mukana sarjassa tekstiviestien välityksellä, sillä hänet on kirjoitettu muuttamaan Lontooseen. Polttavin kysymys kaikkien mielessä tuntuukin olevan, mitä jos Cattrall päättäisikin palata rooliinsa? King ei kuitenkaan usko ajatukseen.

- Ei. Meillä ei ollut ajatusta, että Kim koskaan esiintyisi And Just Like Thatissa, koska hän on sanonut, mitä sanoi. On upeaa, että sarjassa on Samanthan hahmo. Minulla ei ole realistisia odotuksia, että Kim Cattrall koskaan esiintyisi siinä uudelleen, King kertoo.

Lue myös: Faneilla villi, mutta uskottava teoria - nähdäänkö Sinkkuelämää-Samantha hahmona toisessa Netflix-sarjassa?

Lue myös: Toinenkin Sinkkuelämää-nelikosta oli kieltäytyä jatko-osasta: "Todella ajattelin, etten aio tehdä sitä"

Lue myös: Sinkkuelämää-tähdelle ei suostuttu myymään kaupassa karkkia, ettei hän lihoisi: "Hyvin stressaavaa"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat