Kuva: AOP

Vahvistivatko Euphoria-tähdet romanssihuhut? Suutelukuva löi lisää vettä myllyyn

14.02.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

HBO:n suositun sarjan Dominic Fike ja Hunter Schafer ovat suhdehuhujen keskellä.

HBO:n hittidraamasarja Euphoriassa näyttelevät Hunter Schafer, 22, ja Dominic Fike, 26, ovat alati kiivastuvien romanssihuhujen keskiössä. Nyt huhuille on kenties saatu vahvistus, sillä Fike on jakanut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän suutelee Schaferin kanssa.

Hunter Schafer ja Dominic Fike Euphoria-sarjassa (kuva: AOP)

Fike jakoi kuvan Instagramin tarinoissaan. Kuvassa kaksikko vaihtaa suudelman illallisella ravintolassa. Kuvan yhteyteen Fike on kirjoittanut ”hyvää syntymäpäivää” kahteen otteeseen, vaikka sekä Fiken että Schaferin syntymäpäivät ovat joulukuussa. Kumpikaan ei vastannut People-lehden tiedusteluihin suhteen tilasta.

Suhdehuhut käynnistyivät viime kuussa, kun kaksikko kuvattiin poistumassa ravintolasta käsi kädessä Hollywoodissa. Kumpikaan ei ole kommentoinut suoraan mahdollista suhdetta.

Euphoria-sarjasta esitetään parhaillaan toista kautta HBO Maxissa. Schaferin ja Fiken esittämien hahmojen Julesin ja Elliotin välillä on romanttista kipinää, ja kolmiodraamaan kytkeytyy myös sarjan päähahmo, Zendayan esittämä Rue.

Euphoria kertoo teini-ikäisistä opiskelijoista, joiden elämää sävyttävät muun muassa huumeet, seksi, traumat ja oman identiteetin etsiminen epävakaassa maailmassa. Hunter Schafer oli mukana jo ohjelman ensimmäisellä kaudella, kun taas Dominic Fike tuli mukaan toisella kaudella. Fike tunnetaan myös muusikkona.

Lue myös: Hittisarja saa kritiikkiä huumeidenkäytön romantisoinnista - tähtinäyttelijä Zendaya vastaa syytöksiin

Lue myös: Euphoria-tähti Zendaya varoittaa katsojia uudesta kaudesta: "Voi olla vaikeaa katsottavaa"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat