Kuva: AOP

Osallistuuko Scott Disick Kourtney Kardashianin hääjuhliin? - "Hänen mielensä on muuttunut"

20.02.2022 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashian meni viime syksynä kihloihin Travis Barkerin kanssa. Kardashianin ex-mies Scott Disick ei ole ollut iloinen suhteesta.

Kourtney Kardashian, 42, meni kihloihin rumpali Travis Barkerin, 45, kanssa viime lokakuussa. Pariskunta aloitti seurustelun viime vuoden alussa pitkän ystävyyden jälkeen.

Vuonna 2015 Kardashianista eronnut Scott Disick, 37, on ollut todella mustasukkainen Kardashianista ja aiheuttanut erilaisia kohuja.  Esimerkiksi viime syksynä Disick lähetti Kourtney Kardashianin eksälle, Younes Bendjimalle, 28, viestin, jossa hän ihmetteli Kardashianin ja Travis Barkerin julkista suuteluhetkeä. Voit lukea lisää täältä. 

Travis Barker ja Kourtney Kardashian. (kuva: AOP)

Kardashian on ollut todella vihainen Disickille asiasta ja ajattellut, että vaikka Disick on Kardashian-perheen läheinen ystävä, hänellä ei olisi pääsyä Kourtneyn häihin.

- Kun Kourtney meni kihloihin, hänellä ei todellakaan ollut halua kutsua Scottia tuleviin häihin. Draamaa oli liikaa meneillään ja Kourtney uskoi, että Scott ei koskaan hyväksy Travisia, lähde paljastaa Hollywood Life -julkaisulle.

Nyt Kourtney Kardashian kuitenkin ajattelee, että Scott saattaisikin olla tervetullut hääseremoniaan.

- Nyt Kourtney uskoo, että Scott on muuttunut ja osaa mennä elämässään eteenpäin. Scott tulee myös osallistumaan Travisin ja Kourtneyn häihin, sillä Kourtney haluaa, että hänen tärkeä ystävänsä, eli Scott, on paikan päällä, lähde päättää.

Kardashian ja Barker eivät ole vielä ilmoittaneet, milloin häitä juhlitaan.  

Lue myös: Scott Disick on surullinen Kourtney Kardashianin kihlauksesta - tuki löytyy yllättävästä paikasta

Lue myös: Scott Disick turhautui Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin hellästä hetkestä - viesti julki

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat